Explorându-te pe tine însuți

209Întrebare: Să presupunem că cineva începe să citească Profeții. Cum îl citește un cabalist sau cineva care vrea să iasă într-o altă dimensiune?

Răspuns: Un cabalist citește porțiuni mici pentru că dacă le înghite pur și simplu, nu înseamnă nimic. Atunci ar fi ca și cum ai citi o carte de ficțiune.

Pentru a citi un text de cabala, trebuie să intri în el, să meditezi și să fii într-o anumită stare. Aici este nevoie de un fel de meditație cabalistă.

Un cabalist este cel care studiază cărțile cu un pix și un caiet de notițe. În general, nu înseamnă să citești, ci studiu. Mai mult decât atât, Profeții nu este o simplă carte.

Prin urmare, este dificil de exprimat cum o citește un cabalist. Acesta este studiul despre sine prin alte personaje, adică acei oameni care au existat în lumea noastră și l-au înțeles pe Creator. Ei au acționat doar cu scopul de a se apropia de El, influențându-L pozitiv, astfel încât Creatorul, în conformitate cu aceasta, să-i apropie și să le dea posibilitatea de a influența pozitiv lumea prin intermediul lor.

KabTV „Secretele cărții eterne” 9/13/21

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed