Expulzarea Greciei din Schengen

Întrebare: Austria își propune să elimine Grecia din zona Schengen (comunitatea de sud-est a Luxemburgului situata lângă granițele trilaterale dintre Luxemburg, Franța și Germania).

Ministrul de Interne austriac a cerut ca Grecia, deja împovărata de datorii și probleme, să-şi închidă granițele maritime și terestre cu Turcia pentru a preveni fluxul de refugiați care încep să pătrundă Grecia din Turcia mergând până in Europa.

Cât de realistă este cererea austriacă, si ce ce poate face Grecia, Turcia și Europa in această situație?

Răspuns: Turcia nu este interesata în stoparea fluxului de refugiați sau limitarea lor în vreun fel. Dimpotrivă, este interesata sa permită fluxul maxim al musulmanilor în Europa, pentru că ea este o națiune musulmană.

Grecia nu este în măsură să-si închidă granițele , nu doar pentru că are o armată slabă, ci pentru că ea este o sumă a sute de insule.Daca o barcă cu imigranți vine la malul uneia dintre insulei, fiecare insulă ar trebui echipata cu forta militara? Fiecare dintre insule are o pereche de ofițeri de poliție, dar ei nu pot și nu vor sa se opuna. Ce pot sa faca împotriva a 30-40 tinerii sănătoși care vin de pe o barcă?

Întrebare: Deci, Uniunea Europeană dorește să rupă Grecia din Europa, astfel încât refugiații sa rămâna în Grecia?

Răspuns: Desigur, am înțeles că Europa rezolvă foarte simplu problemele sale pe cheltuiala celor slabi. Ea are o abordare foarte directă, practică, și strictă. Ea face imediat ceea ce este benefic pentru ea, fără întârziere.

Cu toate acestea, problema nu este despre Grecia. UE e conștientă că în cazul în care migranții nu trec prin Grecia, vor căuta alte națiuni prin care să treacă. Vom vedea cum aceste persoane vor merge pe o cale ocolită spre Murmansk și vor continua de acolo. Arabii provin din tari calde din Orientul Mijlociu si pe calea Rusiei reci,este dificil pentru mine să imi imaginez modul în care acestia nu vor îngheța si nu vor muri pe drum .

Nu este posibil să se oprească acest flux. Nu va face nici o diferență modul în care vor avea loc mai multe reuniuni parlamentare. Acest lucru nu va aduce nici un rezultat deoarece milioane de oameni sunt deja pe drum, și au in mod clar drumul lor cu toate mijloacele și metodele. Împreună cu milioane de migranți, luptătorii Daesh, de asemenea, vor trece prin asta.

De fapt, Europa se aduce ea însăşi in situația în care este deja ocupată. În comparație cu puterea și solidaritatea ei (mai precis, lipsa de solidaritate), masa care a umplut deja Europa este suficientă pentru a face ceea ce vrea acolo.

Migranții vor trece prin procesul de absorbție și adaptare. Ei se vor aşeza rapid și vor prinde rădăcini, deoarece acestia nu sunt pretențiosi. Apoi, vor începe să isi supuna Europa.

Europa va lăsa să se petreaca acest lucru. În înțelepciunea Cabalei și în cărțile profeților, se spune că Ismael, ceea ce reprezintă Islamul, va cuceri Europa și o va domina .

Întrebare: Nu cu mult timp în urmă, m-am întors din Bulgaria, și am fost convins că opinia sociala este foarte clara acolo. Bulgarii nu sunt pregătiti pentru a permite emigranților sa vina în țara lor, și într-adevăr acestia nu se găsesc acolo.

Același lucru se întâmplă în Polonia, Ungaria, și Slovacia; în timp ce Norvegia, Suedia, și Germania, au deschis granitele țărilor lor migranților, fără a lua vreo măsură eficientă împotriva lor. Cum este posibil sa explicam faptul că diferitele popoare ale Europei nu se comportă într-o manieră similară și neechivoc?

Răspuns: Este dificil pentru noi să înțelegem acest lucru, deoarece nu am trecut prin întregul proces de dezvoltare socială a națiunilor din Europa de Vest, în special cel al Scandinaviei, care a devenit atât de socialistă încât nu mai poate da înapoi.

Întrebare: Pentru scandinavi, nu mai există nimic de dorit. I-am întrebat pe norvegieni ce doresc copiii lor, și nu au putut răspunde la întrebare. În aceste națiuni, există doar forța de muncă străină. Rezidenții locali nici măcar nu înțeleg ce să facă în viață. Viitorul lor pare deservit în întregime acestora.

Răspuns: Acest lucru se întâmplă în momentul de față, până când muncitorii străini devin stăpânii. Acesta este un obicei al istoriei. Europa a fost o dată cucerita de romani. După aceea, romanii au devenit mai slabi și Europa i-a învins. Prezenta perioadă istorică se caracterizează prin răspândirea Islamului în Europa, exact așa cum a dorit Europa o dată sa se extinda peste națiunile islamice.

Din punct de vedere istoric, nu este nimic nou în acest lucru, dar este șocant pentru noi , deoarece în perioada următoare, Europa, care este centrul culturii și dezvoltarii civilizației, trece printr-o cădere sălbatica.

Nu există nici un remediu, care sa mai ajute, cu excepția unuia singur: Doar dacă toate civilizațiile și religiile vor înțelege că viitorul trebuie să fie în asemănare cu natura, și că natura, Creatorul sau cum vrei tu să-l numesc, cere sa devenim integral conectati între noi. Dacă nu vom realiza acest lucru, vom primi în mod constant tot felul de lovituri.

Vedem deja că nu putem controla si gestiona conexiunile, resursele, și sistemele pe care le-am creat în societatea umană. Noi nu mai putem continua să existăm normal. Se întâmplă un declin în moralitate și in toate valorile umane.

Noi nu le dam nimic copiilor noștri și am ajuns la un consens că nu este nevoie sa clădim o familie, să ne reproducem, și nu avem nevoie să educam copiii. Am ajuns la o situație în care sistemul începe să ne îngroape.

Rezultatul este că noi înțelegem că asemănarea și echivalența cu natura, despre care vorbește înțelepciunea Cabalei, este soluția corectă și singulară a problemei. Așa că, trebuie să luăm exemplu de la natura. Acest lucru s-ar putea întâmpla după multe lovituri și războaie, și s-ar putea întâmpla mult mai devreme, dacă oamenii ar începe să asculte cabaliştii și să creeze societatea corectă. În orice caz, omenirea trebuie să treaca de acest impas. Sperăm că omenirea va realiza acest lucru doar cu un minim de suferință.

Din KabTV „Stiri cu Michael Laitman” 1/28/16

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed