Extinderea Sufletului Tău

Întrebare: Ce înseamnă „a dezvolta starea de unitate prin care am trecut?”

Raspuns:  A dezvolta o stare înseamnă să nu îti fie frică că acesta va dispărea și în același timp să-ți fie frică că va disparea, a încerca sa o apropii si in acelasi timp sa o departezi, a flirta cu ea , a o studia. În mod similar, atunci când degusti ceva nou, nu il înghiți, dar vrei să știi ce este: cât de multa sare, piper, și zahăr conține, ce dulceață are, ce umiditate, ce textura are.

Vrei sa simti de cine îți aduce aminte : de mama ta, de bunica ta care a pregatit aceste feluri de mâncare sau altceva pentru tine. Asta este, va trebui să te joci cu aceasta stare, va trebui să ai diferite informatii înregistrate in tine: cum arată, cu ce poate fi comparata , cum poti sa o tii , cum poti sa ii dai drumul, și să o aduci inapoi. Aceste stari permit unei persoane să-și extindă sufletul său.

Sufletul este elementul care conține două forțe opuse: egoism și altruism. Atunci când o persoană are doar ego, el nu are suflet. O forță poate exista doar ca un punct. Când el începe să  dezvolte a doua forță in contrast cu prima, atunci aceste două forțe opuse formeaza un volum între ele.

Dintr-o Lecția virtuală 9/23/12

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent: