Extratereştii

Întrebare: Legaţi naţiunea Evreiască de o forţă specială ce este trimisă într-o misiune specială. Către ce?

Răspuns: Este trimisă să cucerească înclinaţia rea. „Israel” este o scânteie, punctul din inimă, forţa externă într-o „ţară ostilă,” în egoism. Trebuie să facem tot posibilul ca să înfrângem egoismul şi să îl corectăm. Trebuie mai întâi să ne întărim pe noi şi apoi, reformaţi fiind, trebuie să le dăm egoiştilor lumina şi să corectăm întreaga lume.

De fapt, este adevărat că nu suntem de aici, nu de pe pământul egoismului. Rădăcina noastră este în exteriorul lui; ne-am infiltrat în urma spargerii vaselor sufletului integral. Aici, în interiorul egoismului, am fost sparţi la început, dar la sfârşit trebuie să devenim corectaţi. În funcţie de nivelul conexiunii noastre, reformăm egoul colectiv.


Întrebare: Cine este comandantul şef ce a trimis unitatea de forţe speciale în misiune?

Răspuns: Creatorul. Israelul este o parte a Sa, vasele de dăruies stând în egoism, în vasele de primire. Comandantul şef a trimis soldaţii afară, asigurându-le tot echipamentul şi muniţia necesare. Pentru a-i trimite afară în teren ostil, el i-a spart în mod intenţionat pentru ca ei să arate ca toţi ceilalţi şi să nu iasă în evidență în mulţime.

Astfel putem fi asemănaţi cu agenţii secreţi. Fiecare dintre noi arată exact ca toţi nativii acestei ţări egoiste. Imganinează-ţi să fii lăsat în Africa  şi să semeni exact cu aceştia: ai acelaşi caracter, mentalitate, gusturi şi asemănări. Totul este identic înăuntru şi afară.

Pentru o vreme agentul nu primeşte instrucţiuni. Trebuie să se stabilească la noul amplasament, sa-şi găsească o slujbă  şi să-şi facă o familie. Trec ani până să se înroleze în misiune. Totuşi într-o zi primeşte o alarmă. Până acum, uitase totul despre aceasta când telefonul a început să sune: o voce îi transmite informaţiile. Este exact ca într-un film.

Noi am primit telefonul de trezire: e timpul să ne amintim că avem o misiune specială aici, că asta nu este de fapt casa noastră, că am venit dintr-o lume total diferită. Într-adevăr, suntem de pe o altă planetă, o altă dimensiune. Am primit un impuls şi am ieşit din starea latentă. Toţi extratereştrii de pe această planetă care au fost treziţi, se adună în grupuri şi încep să se pregătească să cucerească planeta Pământ. Aceasta este misiunea noastră.

Întrebare: Atunci, cum câştigăm?

Răspuns: Ne sunt trimise instrucţiuni ce ne explică treptat tot ce trebuie să ştim şi cum să acţionăm. Apoi, câştigăm o nouă minte şi o nouă senzaţie. Planeta noastră mamă ne trimite puterea naturii noastre iniţiale cu ajutorul căreia vom cuceri fiecare cetăţean al Pământului.

Am venit aici pentru un singur motiv: să stabilim aceeaşi ordine aici ca și cea care există în lumea noastră. Acolo, totul este opus. Este guvernat de dragoste şi dăruire.

Acum trebuie să ne terminăm orele ce sunt văzute ca norma noastră aici. Oamenii se distrug pe ei înşişi şi distrug viaţa pe planetă, în timp ce noi am venit în ajutor, să îi salvăm şi să le oferim o viaţă complet diferită. Am fost treziţi de un semnal special de acasă, pe o anumită frecvenţă și care spune că este timpul să acţionăm

From the 4th part of the Daily Kabbalah Lesson 5/9/2011, About the Israeli Nation

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: