Fă din tine un miracol!

525Întrebare: Oamenii moderni din epoca noastră, a raționalității și-au pierdut capacitatea de a se minuna de un miracol. Crezi că asta este o problemă?

Răspuns: Nu, dimpotrivă, este foarte bine. Oamenii au încetat să creadă în tot felul de prostii care se presupune că se pot întâmpla de la sine în cadrul lumii pământești. Ei văd că aici se poate face doar ceea ce este disponibil științelor noastre și prin urmare, nu este nimic de care să fii surprins. Închide ochii, deschide-i din nou, privește lumea, asigură-te că este la fel ca înainte.

Întrebare: Spui că nu crezi în miracole, că o persoană face ea însăși un miracol. Poți explica asta?

Răspuns: O persoană, lucrând asupra sa creează în jurul său un anumit mediu care o ajută, cu ajutorul forțelor naturii, să iasă din firea sa, din dorința sa egoistă de a atrage totul și de a se umple de toate, să o schimbe într-o dorința altruistă — de a trata totul cu dăruire și iubire.

Această tranziție este tranziția de la Egipt la deșertul Sinai. Este trecerea de la lumea noastră pământească inferioară la lumea superioară, de la calitatea de a primi la calitatea de a dărui.

Din KabTV “Stări spirituale” 11/30/21

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: