Familia: combinarea a doi poli opuși

Întrebare: Familia este un sistem natural care există și în lumea animalelor.

Unele animale au părți masculine și feminine pentru reproducere în același corp.

Dar cu cât sunt mai dezvoltate animalele, cu atât există o diviziune a părților masculine și feminine, care sunt în mod natural opuse și există la indivizi separați. Aici apare un principiu interesant: pentru a da naștere unui nou corp, este necesar să se combine două opuse.

Care este scopul acestui principiu? Astăzi, această problemă este deosebit de relevantă, deoarece în unele țări și societăți există încercări artificiale de a nivela aceste opuse, în special de gen.

Răspuns: Este imposibil. Cu cât natura este mai dezvoltată, cu atât ea include tot felul de opoziții, care se desprind unele de altele în variații infinite.

Vedem că organismele primitive există practic în același corp. Există cei care devin partea feminină și există cei care devin partea masculină. Identitatea de gen se schimbă. Ele pot fi complet libere să se combine, să se întrepătrundă și să se separe în funcție de sex, cu o separare minimă a unui individ de altul.

De-a lungul evoluției, indivizii au devenit din ce în ce mai îndepărtați unul de celălalt pe principii psihologice, fiziologice și sexuale. Prin urmare, au nevoie de o combinație foarte serioasă între ei, iar acest lucru nu este ușor.

La animale, acest lucru este extrem de rar, dar la om, combinația corectă a părților masculine și feminine este necesară pentru a crește urmași, pentru a asigura existența lor normală și pentru a garanta o dezvoltare serioasă până la 15-20 de ani de viață, ceea ce este necesar pentru ca o persoană să se ridice în picioare și să înceapă să se asigure de sine, să reproducă propria descendență și să aibă grijă de ele.

Natura ne-a creat astfel încât, cu cât suntem mai dezvoltați, cu atât separarea dintre noi este mai mare.

Apoi, când devenim unități sociale, există o diviziune uriașă între noi în căutarea științei, artei, orice. Privește câte specialități există pe lume, câte oportunități are de dezvoltat fiecare persoană. În aceasta, nimeni nu este ca celălalt.

Nu este vorba doar de gen, ci de faptul că pe plan intern suntem cu toții foarte diferiți. Prin urmare, este pur și simplu imposibil să vorbim despre combinarea tuturor acestor lucruri într-un singur corp.

Observație: În principiu, combinația psihologică și fiziologică a două obiecte opuse care face posibilă existența mai perfectă este un principiu al naturii.

Comentariul meu: Da. Acest lucru face posibil să variați și să faceți orice doriți. De exemplu, pe vremea noastră, există multe profesii noi care nu existau acum 100 sau 200 de ani.

Din „Post-Coronavirus Era” din KabTV, 21/05/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed