Familiarizandu-ne cu mintea universala

Intrebare: Care este sensul a „ reveland design-ul naturii”: Oare o persoana vede, aude sau simte ceva?

Raspuns: Dupa cum omul devine similar cu natura inconjuratoare, incepe sa o trateze intr-o maniera pozitiva, sa ii inteleaga design-ul, sentimentele si gandul. El incepe sa vada acea natura, care i-a creat pe toti, inclusiv pe el, omul care poseda minte si emotie superioare.

Apropos, multi vorbesc despre asta, oameni care sunt intimi cu natura, care au crescut si s-au dezvoltat in ea, de exemplu beduinii in Israel care traiesc in desert. Ei simt natura, boarea/respiratia ei.

Am discutat cu multi oameni care au petrecut ani multi in desert, in tundra si in jungla alaturi de maimute. Mi-au povestit despre trairi uimitoare, cand senzatia naturii, design-ul ei, mintea ei, brusc incepe sa comunice cu persoana, iar ea incepe sa simta ca exista  in interiorul naturii mama, in interiorul unui enorm sistem intelept. Dintr-odata incepe sa vorbeasca, sa comunice cu el, sa isi dezvaluie fundamentul, planul, sa se identifice cu ea, si apare o oarecare uniune intre om si natura care il eleveaza la urmatorul nivel al dezvoltarii.

Intelegerea design-ului comun al naturii si ascensiunea la urmatorul nivel, nivelul controlului propriilor noastre vieti, este scopul stadiului modern de dezvoltare.

Intrebare: Cu alte cuvinte, noi vedem cu siguranta noi tipuri de relatii, iar ele devin mai evidente, mai naturale. Dar natura insasi ramane la fel? Sau se schimba de asemenea?

Raspuns: Eu nu vorbesc despre natura neanimata, vegetativa, si animata. Vorbesc despre natura care se dezvaluie in fata omului, care se reveleaza, iar el descopera un anumit sentiment, design si minte comuna universala. Omul descopera asta.

Cand se conecteaza la asta, el incepe sa simta ca este la urmatorul nivel de dezvoltare. Cu alte cuvinte, el dobandeste intelegerea tuturor proceselor, imaginea lumii de la inceput la sfarsit, design-ul ei: de ce s-a dezvoltat Universul nostru, de unde a venit, ce a fost inainte de Big Bang, ce s-a intamplat dupa ( din moment ce evident  Universul nostru a existat pentru o anume perioada de timp), si perceptia universului, cum il percepem in afara celor 5 simturi fizice ale noastre printr-o minte universala, o inima si minte superioare. Odata ce omul atinge asta, el incepe sa inteleaga ca intregul proces al dezvoltarii de-a lungul istoriei a fost pentru a-l aduce la acest nivel.

Multe stiinte vorbesc despre asta. Problemele fatale care apar in fiecare stiinta vin din faptul ca viitoarea dezvoltare a stiintei este directionata specific in aceasta zona.

Prin urmare, oamenii de stiinta nu vor fi capabili sa dezvaluie nimic fara educare, fara a fi schimbati printr-o relatie integrata cu natura.  Din acest motiv toate stiintele noastre sunt in criza.

Din „ Discutie despre Educatia Integrala” Nr.7, 14/12/2011

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: