Fără coborâri, doar urcare!

Întrebare: Atunci când oamenii din Soci se întorc acasă, nu mai vor să fie ce erau înainte. Dar, ce pot face dacă orașul ”acoperă” o persoană cu toate problemele sale?

Răspuns: Trebuie să avem două ”acoperiri”, de care trebuie mereu să ne preocupăm. Există aspectul meu exterior. Înainte de toate, joc ca un actor de teatru. Tot ceea ce arăt colegilor mei de muncă, vecinilor și chiar familiei, totul este extern. Și în interior, există eul meu. Există ”Soci” al meu, prietenii mei, spiritualitatea mea, adevărata mea viață.

Atunci când sunteți în Soci al vostru, temporar puteți să fiți într-o parte prin care intrați în contact cu toată lumea și faceți un singur Adam (om). Și apoi, când vă întoarceți la voi, când ieșiți spre lumea exterioară, trebuie imediat să vă îmbrăcați cu ”acoperirea exterioară”.

Tocmai în opoziția dintre aceste două stări, aceste două corpuri, într-o singură persoană, aceasta crește.

Comentariu: Atunci când o persoană revine de la Soci, stă acasă tânjind și suferind.

Răspuns: Putem folosi viitorul congres de la Sankt Petersburg. Avem nevoie de a uni pe toată lumea într-un singur întreg. De ce credem că oamenii tânjesc și cad? Nu există coborâri! Acum există o urcare, și asta este tot: aceasta este furtuna! Ce a fost, a fost deja. Ei au coborât; dacă au coborât. Pentru că mediul extern influențează pe toată lumea. Dar acum, este necesar a crește moralul foarte rapid și a începe munca.

Putem folosi această enormă putere! Oamenii sunt pregătiți să se unească și ei vă înțeleg! Deci, trebuie să vă conectați și să-i uniți, să-i pregătiți și să-i atrageți la congres.

Din congresul de la Soci, 25.08.2014, Lecția 2

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: