Fără puteri mistice!

250Comentariu: Mi-aţi spus odată că atunci când aţi vizionat filmul Indiana Jones, v-aţi dat seama de răul pe care îl aduce lumii, dar în același timp aţi spus că face parte din corectare. Aţi avut o atitudine dublă în această problemă.

Răspunsul meu: Ce poți face? Oamenii trebuie să treacă prin toate fazele credințelor religioase, mistice și multe alte credințe. Desigur, ei cred că dacă vor găsi o bucată de lemn, sau o piatră, sau o bucată de pergament veche de 2.000 de ani, atunci vor primi niște puteri mistice de la ea. Asta e o prostie! Nu există miracole în lume. Pur și simplu niciunul!

Un miracol este capacitatea noastră de a ajunge la un nivel în care simțim forțele mai subtile ale naturii. Dar trebuie să ne maturizăm la nivelul lor. La fel ca astăzi, dacă îi arăți unui Neanderthal ceea ce te înconjoară, el va crede că ești mai presus decât zeul lui. Pentru că zeul lui nu poate face decât asta și asta, iar tu apari brusc pe ecranul meu și eu vorbesc cu tine. Aceasta este pur și simplu conectarea între lumi!

Totul este mult mai simplu, mai specific și urmează exact legile naturii. Sper ca după această rundă, când omenirea va intra din nou în tot felul de excese religioase, să iasă foarte repede din ele.

Dacă nu, atunci vor fi războaie religioase. Acesta ar fi războiul lui Gog și Magog, care încă se poate întâmpla în lumea noastră la nivel fizic. Să sperăm că va fi pur virtual.

KabTV “Am primit un apel. Etape de dezvoltare” 7/5/13

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: