Femeile devin mai inteligente prin iubire

Întrebare: Cercetătorii de la Universitatea Syracuse din New York au făcut un studiu şi au concluzionat că femeile îndrăgostite devine mai inteligente, în timp ce bărbaţi devine mai nesăbuiţi.

Răspuns: Problema este că atunci când un bărbat vede o femeie frumoasă, îşi pierde mintea. Aceasta este natura noastră şi nu are rost să ne fie ruşine sau să fim ipocriţi sau făţarnici legat de asta.

Întrebare: Cei care au luat parte la experiment au fost rugaţi să efectueze unele exerciţii simple. Femeile le-au făcut destul de uşor, în timp ce bărbaţii au stat cu gurile căscate şi s-au uitat la femei.

Răspuns: Atunci când un bărbat este inundat de hormoni, nu se mai poate face nimic. O femeie se uită la creierul bărbatului, în timp ce bărbatul se uită la frumuseţea femeii, la corpul său, iar asta îl atrage şi îl tentează. Singura lui aşteptare este aceea că ea va fi pe gustul lui.

O femeie însă nu se uită la exteriorul bărbatului. Îl cântăreşte fie conform banilor fie conform creierului acestuia. O femeie poate în mod natural să se obişnuiască cu orice bărbat, în timp ce un bărbat nu poate face asta şi sare de la una la alta tot timpul deoarece conform naturii sale de bază este un vânător.

Femeia este o femeie de casă din naştere. Îi trebuie o casă, o fundaţie. Ar trebui să aibă copii, o casă de care să aibă grijă şi o familie.

Asta înseamnă că bărbatul şi femeia au fundaţii interne total diferite şi percep mesaje total diferite, deci este imposibil să îi comparăm.

Străbunii noştri ştiau asta de mii de ani, dar noi am ajuns de curând la o percepţie „unisex”, o percepţie sexuală unificată, conform cu care nu mai facem diferenţe între un bărbat şi o femeie. Acum, ne întoarcem la starea iniţială redescoperind cine suntem.

Întrebare: Ce înseamnă să „te îndrăgosteşti”?

Răspuns: Este o combinaţie a unor influenţe total externe asupra cuiva, asupra hormonilor care se trezesc brusc şi îl controlează. Poate fi activată de semnale electrice, gânduri, unde şi în orice mod posibil.

Întrebare: Ce înseamnă iubirea din perspectiva Cabalistă?
Răspuns: Iubirea, din perspectiva Cabalistă, este o completarea reciprocă a unuia cu altul, construită conştient de un bărbat şi o femeie, deasupra tuturor problemelor pe care le pot avea şi soluţiilor lor corecte.

Asta trebuie făcut şi spre asta trebuie să tindem. Sper ca cel puţin următoarea generaţie va fi pregătită pentru asta. Oamenii vor începe să înţeleagă cum să construiască relaţii între ei numite iubire, care nu vor mai fi influenţate de nimic. Vor începe să se formateze intern, pentru o conexiune reciprocă corectă.

Din emisiunea de pe Kab TV „Ştiri cu Michael Laitman” 18.02.2016

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: