Femeile se pregătesc pentru Congres

Întrebare: Le sfătuiţi pe femei să facă o pregătire specială înaintea Congresului de la Sankt Petersburg?

Răspuns: Bineînţeles, femeile îi vor sprijini pe bărbaţi din exterior; această muncă trebuie să meargă mai departe. În acelaşi timp, le recomand femeilor să facă o nouă pregătire, de calitate, în propriul lor mediu.

În primul rând, înaintea Congresului, ele pot să se pregătească împreună cu bărbaţii sau fără ei – este alegerea femeilor. Esenţa pregătirii nu se schimbă din acest motiv, intenţia rămâne aceeaşi.

La vremea când Rabash a scris articolele despre grup,  am dat aceste scrieri grupului de femei.  Astfel, femeile au discutat şi au lucrat serios pe baza aceluiaşi material.

Pe de altă parte, în ceea ce priveşte Israelul, în timpul Congresului, bărbaţii se vor aduna în noua noastră casă, în timp ce femeile se vor întâlni în centrele locale.

Deci, femeile trebuie să se gândească la cum – împreună, ca un grup, ca un întreg, indiferent de câte sunt într-un anumit centru – să se conecteze spiritual cu celelalte grupuri şi cu Congresul de la Sankt Petersburg.

Nu este cazul să ne gândim la un cerc format din femei, în jurul bărbaţilor. Voi, femeile, acţionaţi pe cont propriu. Aşa, va fi mai corect, mai sănătos şi mai practic.

Din Discuţie despre pregătirea pentru Congresul de la Sankt Petersburg. 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed