Fericirea Noastra Binecuvanteaza Creatorul

woman3

Am primit doua intrebari despre – Fericire si Kabbalah ca stiinta

Intrebare: Kabbalistii ar trebui sa fie intotdeauna fericiti?

Raspunsul meu: In cazul in care o persoana se simte nefericita, ea astfel blestema pe Creator. Acest lucru are de a face numai cu sentimentul din inima, si nu cu aceste cuvinte cumplite(rostire, gandire). Daca o persoana este fericita, prin urmare, binecuvanteaza pe Creator, chiar fara cuvinte, chiar si fara sa I se adreseze.

Intrebare: Sustineti despre Kabbalah ca este o stiinta. Personal, imi place stiinta; este unul din subiectele mele favorite. Sunt fascinat de asemenea, de Intelepciunea Kabbalah. Stiu ca exista anumite cerinte de studiu pentru a considera ca poate fi trecuta in ordinea stiintelor, si nu o pseudostiinta. O astfel de cerinta este aceea ca studiul poate fi falsificat (dovedit fals). Deci, de dragul onestitatii, nu exista nici o cale de a fi falsificata Kabbalah?

Raspunsul meu: Daca se studiaza Kabbalah prin intermediul surselor originale, cum ar fi Cartea Zohar, si profesori, cum ar fi ARI, Ramchal, Baal HaSulam sau de la un profesor care a primit cunostintele sale de la un Kabbalist din generatia anterioara, restul depinde doar de student.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed