Fericirea nu va fi virtuală, ci reală

293.1Comentariu: Timpul nostru, timpul pandemiei, a împins talentele din Silicon Valley pentru a accelera construcția unei matrice. Este o simulare a realității. Vor să construiască o realitate în care să poată introduce practic întreaga omenire. Mai mult decât atât, nu ar trebui să fie scump, astfel încât cei mai săraci oameni să poată ajunge acolo.

Ei spun: „Nu vă putem oferi o insulă privată, o mașină sport, dar realitatea virtuală poate. Și sarcina noastră este de a o face mai ieftină, de a face pe oamenii săraci fericiți.

Răspunsul meu: Adică, dacă am un computer, pot trăi în lumea mea imaginară. Este un astfel de medicament. O realitate imaginară în care pot intra și bucura.

Întrebare: Este bine pentru oameni?

Răspuns: Desigur! Salvezi oamenii de orice suferință. Sedează și uită, ca în Vysotsky.

Întrebare: Deci crezi că nu va funcționa?

Răspuns: În primul rând, nu va funcționa, deoarece este împotriva principiilor naturii. Și oricum ne va scoate din această stare.

În al doilea rând, cineva va obține profituri uriașe din acest lucru, cineva va pierde, competiția va începe din nou etc.

Acest lucru nu va sta deloc. Nu putem scăpa de a merge direct la scopul creației. Acesta este cel mai bun mod, cel mai puțin dureros în general. Și aceste zigzaguri și intrarea într-un fel de droguri nu ne vor ajuta. Sunt împotrivă.

Întrebare: Adică, într-un fel sau altul, natura ne va aduce pe această cale?

Răspuns: Desigur, ne conduce la acest lucru. Suntem pe această cale.

Comentariu: Dar trecem prin suferință.

Răspunsul meu: Pentru că nu suntem de acord cu și nu vrem să știm despre ea. De aceea suferim. Fugim constant de ceva neplăcut la ceva mai plăcut fără să ne dăm seama de ce este neplăcut, cum putem transforma neplăcutul în plăcut etc.

Întrebare: Adică, în teorie, dacă sunt de acord cu natura care mă conduce la scopul ei, atunci voi avea senzația că sunt ca pe această insulă?

Răspuns: Nu ai nevoie de nicio insulă. Ai întregul univers.

Întrebare: Deci, într-un fel sau altul mergem cu toții împotriva deciziei naturii?

Răspuns: Suntem absolut împotrivă. Nu vom obține nimic bun din asta. Ne prelungim doar calea suferinței.

Întrebare: Și spune-mi, te rog, ne pedepsește natura pentru că nu-i urmăm calea sau nu?

Răspuns: Bineînțeles că da. Nu intenționat, ci pentru că nu acordăm atenție sugestiilor sale. Întotdeauna dorește să ne dea sugestii și să ne conducă la concluzia corectă și la scopul creației. Dacă nu îi acordăm atenție, atunci ne va arunca puțin și ne va lăsa undeva, astfel încât să fim atenți la calea corectă.

Întrebare: Vom auzi vreodată chemarea naturii? Sau va trebui să facem zigzaguri lungi, retrăgându-ne tot timpul? Se va întâmpla asta vreodată?

Răspuns: Cred că deja se apropie de sfârșit.

Întrebare: întreb sincer, cu disperare. Tu și cu mine am făcut multe clipuri și filme și spui asta tot timpul. Dar cum putem ajunge la umanitate?

Răspuns: Este foarte greu de străpuns. Acesta va fi străpuns nu de noi, ci de natură. Adică ne facem munca și dezvăluim obiectivul, calea, cât de mult putem umanității. Dar până la urmă, desigur, natura însăși, programul creației o va face pentru noi.

Întrebare: Spui tot timpul că avem nevoie pentru a ajunge la respectarea legilor naturii, la relații bune, dragoste, conexiune și așa mai departe. Este posibil să fie făcut în pași mici pentru om? ii putea numi câțiva pași care ne vor aduce mai aproape de acest lucru?

Răspuns: Numai o conexiune bună între oameni.

Desigur, este greu de făcut. Dar, cu toate acestea, dacă o facem într-un fel, măcar oarecum gândiți-ne la asta, chiar și în teorie, dacă nu în practică, atunci ne vom scurta calea, vom atenua suferința pe drumul nostru și ne vom apropia de obiectiv, obiectivul bun al creare.

Scopul este să ne unim cu toată lumea fără nicio condiție, să dezvăluim adevăratul scop, imaginea naturii, care este o fericire infinită plină doar de cunoaștere și bunătate.

Comentariu: îl repeti atât de calm, iar și iar!

Răspunsul meu: Și îl retrăiesc de fiecare dată. Și de aceea nu este dificil pentru mine. Este uimitor! Pentru că ori de câte ori cineva îmi pune o întrebare, îmi dă dorința sa neîmplinită, acutitatea, întrebarea. Și simt întrebarea, îi răspund. Absorb această întrebare și o completez cu răspunsul meu. Și primesc plăcere. Nu este aceeași întrebare.

KabTV „Știri cu Dr. Michael Laitman” 15.03.2021

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed