Fiecare are propriul lui Creator

226Comentariu: Se spune că nu există Creator în afara creației și fiecare are propriul Creator.

Răspunsul meu: Desigur. La urma urmei, nici măcar nu putem compara modul în care El poate părea sau ni se dezvăluie fiecăruia dintre noi.

Întrebare: Dar toată lumea poate vedea cercetările acestei lumi, să spunem legile gravitației. Fiecare simte asta, dar fiecare în felul lui. Nu știu cum simțiţi legea gravitației, dar înțelegem același lucru prin acest termen. Dar Creatorul? Ce vreţi să spuneţi, eu Îl am pe al meu, în timp ce tu Îl ai pe al tău?

Răspuns: Aceasta este o investigație complet personală a fiecărui individ. Putem schimba unele acțiuni și impresii, dar nu vom ști niciodată cât de asemănătoare sunt unele reflecții sau consecințe ale studiului nostru asupra Creatorului pentru fiecare dintre noi.

Acesta este un studiu părtinitor. Creatorul este de neatins. În măsura limitărilor noastre, începem să o înțelegem și să realizăm limitările noastre. Dar ca urmare a dezvoltării calităților Creatorului în noi, începem să-L dobândim în aceste calități. Apoi putem vorbi despre modul în care Îl percepem în calitățile obiective pe care le-am dezvoltat în noi înșine. Atunci Creatorul poate fi deja definit de noi ca ceva obiectiv.

KabTV “Stări Spirituale” 6/7/22

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: