Fiecare lecţie ar trebui să fie următorul pas

Întrebare: Responsabilitatea grupului este să ia în considerare constant măreţia Creatorului şi importanţa scopului. Din practică, noi vedem că atunci când experimentăm o ascensiune generală, de exemplu, pregătirea pentru o convenţie, atunci această muncă este făcută cu entuziasm; toată lumea este pregătită, toată lumea este de acord şi totul este bine. Dar imediat ce egoismul creşte, toată lumea vine cu scuze, lucruri importante, doar cum să nu se angajeze în muncă. Cum putem depăşi asta?

Răspuns: Fiecare lecţie ar trebui să fie următorul pas. Dacă nu aș simţii lucrul acesta, nu aş aveat puterea să vin la lecţie în fiecare zi.

În fiecare zi ar trebui să văd oameni reînnoiţi, asta înseamnă aceleaşi feţe, dar un conţinut diferit; ei ar putea să fie în cădere, în ascensiune, dar diferiţi.

Acestea nu sunt numai feţe, ci o mare masă de oameni. Oricum, nu îmi aduc aminte de faţa nimănui, nu îmi aduc aminte de nume pentru că simt doar calităţile lor care se schimbă. Îi simt pe cei care sunt pe ecrane şi cei care sunt în afara lor, cei care sunt prezenţi, împreună cu noi la lecţie: Sunt sute de mii de oameni.

Recent, am făcut un recensământ în Israel cu cei care ne urmăresc canalul nostru tv. Am obţinut rezultate incredibile. S-a dovedit că sute de mii de oameni ne urmăresc. Şi simt întreaga această masă de oameni. Dar trebuie să se schimbe, iar asta îmi aduce mie o stare de pregătire.

Din Convenţia Novosibirsk 8/12/2012, Lecţia 4

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed