Fii bogat!

Întrebare: Care este semnificația spirituală a banilor?

Răspuns: Cuvântul „bani,” în ebraică „Kesef,” din cuvântul „Kissufim„, provine din rădăcina a dori (ceea ce implică, de asemenea, o acoperire, un invelis Masach, un ecran), ceea ce înseamnă că putem construi un ecran pentru a recâștiga Lumina Superioară. iar acest lucru este, de fapt, modul în care să-i înapoiezi.

Prin urmare, sensul spiritual al cuvântului „bani” este puterea de reformare a egoului pentru a atinge revelatia superiorului, a Creatorului, prin restituirea luminii. Acesta este sensul spiritual al banilor.

Cu cât este mai anti-egoist ecranul pe care il are cineva, cu atât mai mult el poate dezvălui lumea superioara, Creatorul și, astfel, să devină mai mare, sa obtina  mai mult și, prin urmare, să fie numit „bogat”. Aceasta se datorează faptului că bogăția este măsurată prin gradul de daruire, prin gradul de realizare.

Dacă eu pot primi Lumina Superioară și sa o transmit prin ecran altora, eu sunt bogat! Aceasta se datorează faptului că, prin cedarea Luminii Superioare prin mine pentru alții în mod corect, eu primesc o parte dublă a Luminii. O primeasc pentru a efectua o acțiune internă de a transmite altora și apoi eu primesc de două ori mai mult.

O aritmetică de loc rea, o afacere bună! Angajati-va în înțelepciunea Cabalei și  fiti bogati !

Din Lectia de Cabala în Limba Rusă 6/9/16

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed