Fiind în armonie cu natura

Tora, „Exodul”, 32:33 – 32:34: Și Domnul a zis lui Moise: „Pe cine a păcătuit împotriva Mea, îl voi șterge din cartea mea!” Și acum du-te, condu-i pe oameni spre [locul] despre care am vorbit. Iată îngerul Meu va merge înaintea ta. Dar, în ziua în care voi face socoteala [păcatelor comise], Eu voi aduce păcatul lor ca mărturie împotriva lor.”

Întrebare: Care este sensul lui: „Eu voi aduce păcatul lor ca marturie împotriva lor.”

Răspuns: Națiunea nu este corectată încă, astfel că toate atributele sale egoiste grele, unde sunt cele mai puternice scântei, urcă din partea de jos a ego-ului. Pentru că, atunci când există primire pentru sine, dorințele cele mai egoiste atrag cea mai mare Lumină, cea mai mare plăcere, și ele sunt racordate acolo.

Expresia, „voi aduce păcatul lor ca marturie împotriva lor”, se referă direct la timpurile noastre. Acum, când începe epoca ultimei generații (generația corecției), sunt revelate toate atributele egoiste cele mai mari, cele mai urâte, cele mai teribile.

Si mai mult, umanitatea le va justifica și le va accepta atât de natural încât nu va înțelege de ce ar trebui să fie corectate! Ce? Pentru ce? Va fi foarte dificil pentru noi să înțelegem că aceasta este de fapt ceea ce stă în calea noastră. Acest lucru este, desigur, o mare problemă care se va ridica în viitor.

Omenirea se va scufunda în haos veșnic, în războaie total nejustificate, și în necazuri teribile. Toate abaterile cele mai nenaturale vor deveni norme. Este descoperirea eului la nivelul „câine mănâncă pe câine.”

Cu toate acestea, putem depăși această perioadă, prin recunoașterea naturii noastre. Dacă atragem Lumina superioară la noi, aceasta ne va afecta, vom începe să simțim cât de rău este și vom începe să corectăm acest rău, deoarece va fi de nesuportat să existăm în aceste atribute.

Dar noi ar trebui să înțelegem în ce sens nu am satisfăcut dorința naturii și de ce aceasta pune o presiune atât de mare pe noi. Numai prin adunarea noastră în mod corect într-o societate integrală vom fi în măsură să ne integrăm în armonie cu natura și vom înceta să mai fim atât de opuși ei.

Din KabTV „Secretele din Cartea Eternă” 9/11/15

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: