Forța unității egală cu forța vieții

Întrebare: Ai spus că unitatea dintre noi va trezi o forță specială în noi, care se găsește deasupra vieților noastre. Ce este această forță și cum ne poate servi ca un scut sau ca o armă?

Raspuns: Este aceiași forță a vieții care există în corpul nostru atunci când toate organele sale operează reciproc în armonie generală. Aceasta este ceea ce se numeste viată, iar dacă organele nu mai lucrează în echilibru și armonie unele cu altele, se creează diverse probleme de sănătate din lipsa garanției reciproce în organism.

Atunci când forța care leagă organele pentru a lucra împreună lipsește, organismul incepe sa-si piarda forta de viață, până la moartea completă. Moartea este o stare în care persoana se oprește sa-i înțeleagă pe alții. Acest lucru înseamnă că un organ nu funcționează în armonie cu alte organe, iar în acest caz, organismul se prăbușește.

Exact în această stare critică se găsește societatea din Israel: Unul nu-l înțelege pe celălalt și nu este nici măcar interesat să-l înțeleagă. Fiecare persoană crede că are dreptate în tot. Anul trecut, separarea și-a atins apogeul, dar atunci când o amenințare reciprocă apare la orizont, ea ajută națiunea să se conecteze. Astfel, am venit acum cu acest apel.

 Deși forța unității este esențială pentru viața noastră în toate evenimentele si nu numai ,sub amenințarea securității, de asemenea, ne va ajuta să corectăm situația economică și situația sănătății și ne va scăpa de separarea în societate.Forța conectării, Arvut (garanția reciprocă), echilibrează și organizează totul într-un mod perfect și te aduce la sentimentul că ești într-o familie.

Astfel, dacă primești mai mult sau mai puțin, nu va fi important, deoarece aceasta va fi sub acordul general, din moment ce, în situația actuală, este cel mai bine pentru toată lumea. Vei înțelege că este soluția optimă pentru momentul prezent.

Dintr-o „discuție despre o nouă viață” 12/08/12

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed