Formula Vietii

Intrebare: Ce este daruirea?

Raspuns: Daruirea este numita starea starea in care accept dorintele tale ca fiind ale mele si incep sa le realizez. Cu alte cuvinte, dorinta mea exista doar pentru a genera realizarea dorintei tale. Asta inseamna ca in relatie cu tine, eu execut actiunea de daruire, pentru ca te iubesc.

In intelepciunea Cabalei, noi studiem faptul ca in intreaga realitate exista doar doua componente: dorinta si realizarea. Astfel, sunt create nivelul, mineral, vegetal si animal. Celulele noastre, moleculele, atomii, gandurile si fortele campului actioneaza din dorinta (nevoia) de realizare.

Asta se manifesta pe diferite niveluri: biologic, fizic, in ganduri si dorinte. Nu exista nimic in natura in afara de  lipsa si realizare. Deci, daca ma transform in instrumentul realizarii tale, inseamna ca iti daruiesc.

Astfel, noi ne unim: eu ma conectez cu tine, iar tu poti face acelasi lucru in relatia cu mine. Noi construim locul dintre noi in care putem revela Lumina superioara, ultima realizare: tu de la mine si eu de la tine. Aceasta se numeste senzatia vietii spirituale.

Din Lectia 1, Conventia din Spania, 6/3/2011

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: