Forța de neatins

294.3Întrebare: Ce înseamnă când Creatorul spune „Voi M-ați făcut”?

Răspuns: Creatorul spune „Voi M-ați făcut” pentru că noi creăm ceea ce numim Creator, „Bore„, din cuvintele „Bo-Re„, vino și vezi. Noi Îl creăm cu proprietățile noastre.

În afară de noi și de ceea ce este revelat în noi, există doar lumina superioară înconjurătoare, pe care nu o putem defini în niciun fel.

Noi nu putem defini decât ceea ce intră în calitățile noastre, în Kelim (vasele noastre), în dorințele noastre. Prin urmare, ceea ce simțim în dorințele noastre se numește Bore (Bo-Re).

Înseamnă că ceea ce primiți în dorințele voastre corectate se numește Creator. Și ceea ce este în afara Lui este o forță superioară complet diferită, pe care o primiți parțial în interiorul vostru și pe care o numiți Creator.

În general, această forță superioară rămâne în afara noastră și este complet inaccesibilă. Nu există în noi Kelim (vase) și proprietăți adecvate pentru a putea determina proprietățile luminii superioare.

Putem ca în cele din urmă să atingem întreaga lumină superioară, dar, pentru moment, înțelegem clar că putem atinge doar o mică parte din ea, în măsura în care suntem asemănători cu aceasta.

Congresul internațional „Să ne ridicăm deasupra noastră” 07.01.2022, „Anularea în fața prietenilor”, Lecția 2

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed