Forta unica a Conventiilor Cabala

Întrebare: Servesc  convenţiile Cabala ca un rezultat final al muncii noastre practice? Ce poti spune despre convenţia viitoare din America de Nord?

Răspuns: Atitudinea mea la astfel de adunări este foarte pozitiva şi cred că acestea oferă o oportunitate de avansare mare. Văd că, cu fiecare convenţie, imi este din ce in ce mai bine  sa ofer explicaţii simple, care sunt mai uşor de digerat pentru oameni. Ei încep să mă înţeleaga mai bine şi am devenit mai apropiati unul de altul.

Fiecare astfel de reuniune este un salt în sus. O vizită la o convenţie Cabala valoreaza cat o lună de studii zilnice. Aceasta ii oferă unei personae impresii interne şi externe şi multe rezultate pozitive. O dată pe an, vom organiza un congres în America de Nord, deci încercaţi să nu lăsaţi această oportunitate treacă pe langa voi.

Dacă aveţi posibilitatea, dar vi se pare ca nu aveti suficient timp sau finanţe, acesta este un obstacol care a fost plasat în mod intenţionat înaintea voastra. Ar  trebui să te examinezi sincer , fiind conştient de faptul că stai înaintea unei decizii profunde. O persoană care are o astfel de oportunitate o dată pe an şi nu va veni, va pierde un lucru mare, deoarece el pierde legătura cu această cale.

Desigur, pot exista motive obiective care împiedică o persoană sa vina, cum ar fi atunci cand este în închisoare. Cu toate acestea, în cazul în care cineva este capabil sa vina, dar ii este dificil , nu este o scuza. Este un test de Sus, şi el ar trebui să sara peste obstacolul plasat in drumul sau.

Multe grupuri şi indivizi se vor aduna. Este un tip foarte diferit de putere şi ne conectam cu toată lumea de acolo. Voi face tot posibilul pentru a trece o incarcatura internă pentru oamenii care vor fi atât de aproape în faţa mea la acel moment. Oamenii vor continua sa simta mai târziu, după eveniment, spre deosebire de cei care ar fi putut veni şi nu au venit.

Probabil ca nu contează atât de mult cum cineva studiaza zi de zi, în grupul virtual sau fizic. Aceasta depinde de persoană şi de relaţiile în cadrul grupului. Cu toate acestea, nici grupul fizic, nici grupul virtual nu poate înlocui o adunare colectiva, cum ar fi o convenţie unde sute sau mii de oameni vin împreună şi se unifica.

Sunt aceia care au plecat dintr-un grup din motive diferite, dar o convenţie este cu totul altceva şi toată lumea ar trebui să meargă acolo fără a face orice calcule cu privire la atitudinile în cadrul grupului sau ce ai. El doar vine în scopul de a se unifica cu Kli-ul lumii (vasul) şi să se înalţe pe o noua treaptă spirituala astfel.

Din partea 1 a Lecţiei zilnice de Cabala 3/4/2011, Scrieri de Rabash

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: