Gândirea digitală și analogică

610.1Întrebare: Care este diferența fundamentală dintre un sistem analog și unul digital?

Răspuns: Sistemul analogic este superior celui digital pentru că există o posibilitate infinită de rezoluție și acuratețe, ca și în cazul discurilor de vinil convenționale, în locul înregistrărilor digitale. Experții adevărați apreciază tocmai astfel de înregistrări pentru că transmit toată subtilitatea sunetului cu toate armonicele.

În cifre totuși, toate acestea trebuie să fie digitalizate sau puse în impulsuri corespunzătoare, așa cum erau. Indiferent de câte instrumente ai, fiecare trebuie să-și găsească pulsul și toate sunt limitate. Adică este un transfer incomplet de informații.

Indiferent de modul în care construiți o curbă din impulsuri, aceasta va fi aproximativ o curbă, dar va consta în continuare din impulsuri în interior.

Este clar că sistemul digital este mai profitabil. Datorită acestuia, putem merge la orice frecvență și putem transmite o cantitate imensă de informații. Dar senzualitatea, subtilitatea și acele armonice pe care niciun computer nu le poate capta, care sunt necesare în mod special pentru auzul și simțirea noastră, sunt transmise mai bine de o înregistrare sau de vechile noastre receptoare și transmițătoare non-digitale.

Întrebare: Dar ați spus că ultima generaţie gândește tocmai prin sistemul digital. Care este diferența aici din punctul de vedere al Cabala?

Răspuns: Gândirea digitală înseamnă gândirea cu mintea, cu mintea primitivă. Gândirea analogică este gândirea cu sentimente și este nelimitată. Aceasta este diferența. Inima percepe analogic, care este o informație netedă, o undă, iar creierul percepe informații despre puls și funcționează pe biți.

Comentariu: Dar mulți dintre studenții dvs. sunt reprezentanți ai ultimei generații.

Răspunsul meu: Mi se pare că printre studenții mei practic nu există „gânditori de biți”, adică cei care gândesc prin impulsuri. S-ar putea să lucreze în acest domeniu, dar nu gândesc așa.

În general, sunt sigur că ne vom întoarce la starea analogică – la spiritualitate.

Interesant este că în lumea spirituală aveți foarte clar diplome absolvite. Sunt digitale, iar sentimentele umane asupra lor sunt analogice. Aceste grade sunt digitalizate, pulsatorii, adică fiecare secundă de conștientizare, senzație și orice altceva are loc în tine. Dar senzația în sine se transformă direct în sentimente, care nu sunt digitale, ci analogice.

KabTV “Am primit un apel: Diferența dintre sistemele analogice și cele digitale” 12.10.2013

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: