Gândul conectat cu dorința

256Comentariu: Spuneți că uneori subestimăm puterea gândului și măsura în care este posibil să întoarcem totul folosind gândirea.

Răspunsul meu: Gândurile și dorinţele sunt cele mai importante și mai înalte forțe, care pătrund instantaneu întregul univers de la un capăt la altul. Imediat! Nu există putere mai mare, mai înaltă sau mai puternică decât mintea conectată cu dorința.

Toate celelalte forțe sunt mult mai mici. Dacă ni s-ar oferi oportunitatea de a folosi gândirea și dorința cu intenție, am distruge, am arde și am ruina imediat tot ce ne înconjoară.

Faptul este că forțele noastre egoiste ale inimii și minții (adică dorințe și gânduri) se manifestă în interiorul nostru într-o formă foarte slabă la nivelul lumii noastre. Și de îndată ce începem să obţinem forțele altruiste de conexiune (linia dreaptă), în această măsură începem să dezvoltăm linia stângă – conexiunile negative, egoiste.

Gestionând ambele forțe creăm în mod constant un sistem de echilibru. Atunci se dezvăluie forța de mijloc (linia de mijloc), numită forța supremă a naturii, forța unității.

KabTV „Am primit un apel. Puterea gândirii este manipularea conștiinței”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: