Gasim surprize doar in spiritualitate

Intrebare: In cateva saptamani mai mult de 7,000 de oameni din lumea intreaga se vor intalni la Congresul Mondial de Cabala 2010. Cum se va implementa in practica in timpul acestei adunari ideea de “ iubeste-ti aproapele “ ?

Raspuns: Cred ca amplitudinea unitatii pe care suntem aproape sa o descoperim cu ajutorul Creatorului va fi cu adevarat enorma si puternica. Ne-am pregatit si am “incalzit” Kliul Mondial si pe toti prietenii nostri care vin la acest congres personal, sau participa la el virtual.

In timpul ultimei luni inainte de conventie, trebuie sa ne familiarizam complet cu ce va fi la congres  ca si cand suntem deja acolo.In avans, trebuie sa invatam toate cantecele, sa schitam programul conventiei zi dupa zi, subiectul fiecarei lectii, tematica fiecarui seminar, intalnirile, intrunirea prietenilor si programele culturale si sa ne obisnuim cu locul unde se va desfasura congresul.

Trebuie sa invatam cat putem de mult si sa eliberam spatiul in noi insine pentru noile impresii. O persoana ar trebui sa invete in avans atat cat de mult poate despre tot ce se intampla in timpul congresului.

Nu vreau nici un fel de surprize in lumea fizica. In schimb, sa fie surprize spirituale in conectarea dintre noi. Sa fim deschisi pentru ea, sa nu cautam sa aflam de ce, unde si cand.are loc totul. Asta trebuie sa fie foarte clar si nimeni nu trebuie sa-si faca griji pentru nimic, ci in schimb sa fie mai deschis la impactul cu mediul. Doar atunci poate absorbi entuziasmul tuturor, si asta este ceea ce il inspira.

Judecand dupa sentimentele mele personale, trecem printr-un stadiu inalt de pregatire.

Din partea a 4a  Lectia zilnica de Cabala 10/5/10, “Dragostea fata de Creator si dragostea fata de fiintele create”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: