Găsindu-ți drumul

79.01Întrebare: Vă amintiţi starea în care aţi început să vă observaţi puțin din lateral, dar în același timp nu eraţi încă detașat de dvs.? Există nuanțe care vă permit să priviți mai clar această stare?

Răspuns: Nu există trucuri aici, nici miracole sau secrete pe care mi-ar plăcea să le dezvălui unora, dar altora nu. Indiferent cât de aproape sau de îndepărtată ar fi o persoană de mine, tot merge pe drumul care depinde doar de ea. Deci nu poți face nimic aici. Principalul lucru este perseverența și eficacitatea fiecărui minut pe care doriți să-l folosiți.

Am fost norocos că puteam munci un număr limitat de ore în fiecare zi pentru a-mi întreține familia și să-mi dedic restul timpului Cabalei. Desigur, m-am dedicatp e deplin. Cât de mult am scris, rescris și publicat! Am făcut totul!

Aceștia au fost ani foarte eficienți și ani de căutări; când  te dezvolți în interior, cauți constant. Deși ești lângă profesor, nu ajută; trebuie să-ți găsești propriul drum. Este în interiorul tău.

Cred că toți cei care au studiat la noi și nu sunt acum alături de noi, cei care s-au dat deoparte de ceva vreme, de fapt, nu s-au îndepărtat; se vor întoarce oricum. Câteva lovituri și vor înțelege că nu există altă cale; ei încă trebuie să-și dea seama. În cele din urmă, ni se vor alătura sute de mii, dacă nu câteva milioane de oameni din lume.

KabTV “Am primit un telefon. Secretele Cabalei” 2/11/13

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: