Gasirea formulei evolutiei umane

Întrebare: În conformitate cu definiția științei, Înțelepciunea Cabalei este un mijloc de a înțelege și de descrie lumea din jurul nostru. Ce vrei să obții, fără să promovezi știință, ci unul din punctele de vedere ale structurii lumii?

Răspuns: Fiecare știință corporală provine dintr-o perspectivă a structurii lumii, în timp ce Înțelepciunea Cabalei, toată natura și tot ce a fost creat, provine din dorința de a primi plăcere – indiferent dacă ne exprimăm în parametri fizici sau psihologici. Se pare că prin rămânerea în cadrul științei noastre suntem foarte limitați.

Astăzi nu cunoaștem legile lumii noastre. Nu știm de unde am venit, și nu suntem siguri că putem preconiza ce se va întâmplă ziua următoare, nici chiar în minuțele următoare, sau peste nu știu câți ani. Ce folos are știința dacă nu oferă oamenilor o înțelegere a lumii și a modului de cum să o administrăm?

Cel mai important este să înțelegem formula dezvoltării noastre și ce ni se întâmplă nouă. Nici măcar nu știm cum funcționează motorul care ne face să trăim. Așa cum a spus Einstein, suntem precum niște copii care se joacă cu pietricele pe plajă în timp ce marea rămâne de neatins. Și astfel, afirmația că putem determină aparent ceea ce este știință , este precum un joc de copii.

Per ansamblu, știința se bazează pe percepția umană deoarece o ființă umană se află în spatele oricărui instrument care înțelege totul prin mintea și inima să. Când le luăm în calcul că variabile ale intrumentelor noastre, începem să vedem lumea că un sistem care se schimbă în mod constant, iar acest sistem ne domină!

Putem măsura, simți, și lucra cu natura; putem introduce parametri diferiți și observa ce se întâmplă. Acesta este deja o abordare sistematic cibernetică. Omul nu poate afecta natura fără să schimbe parametrii pentru că omul nu știe cum să se adapteze la ea și cum să vadă rezultatele.

Din emisiunea de Cabală în limbă rusă din 28.02.20 16

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent:

Articolul următor: