Gata de aplicat

Întrebare: Mi se pare că mecanismele cooperării reciproce dintre Creator şi creatură (dorinţa cu plăcerea) pe care le învăţăm în înţelepciunea Cabala sunt imposibil de folosit în vieţile noastre, deoarece este imposibil să le traduci într-un limbaj uşor de înţeles, este imposibil să le utilizezi…

Răspuns: Este posibil să le foloseşti doar în parteneriat cu puterea superioară, altfel nu le poţi utiliza. Nu puteţi să le folosiţi sub o altă formă: într-un singur nivel, într-un mod egoist sau pe două niveluri, altruism egoist. Al doilea nivel trebuie, mai degrabă, să creeze Lumina în voi, pe care o invocaţi conform unei metode unice numite înţelepciunea Cabala.

Esenţa Educaţiei Integrale este de a arăta tuturor persoanelor care nu sunt implicate în înţelepciunea Cabala că, prin conexiunea lor corectă în alianţă cu noi, sub sfaturile noastre, vor realiza condiţiile pentru ca Lumina Superioară să creeze condiţii favorabile pentru ele. Şi nimic mai mult nu este necesar! La urma urmei, vedeţi, oamenii vor doar ca viaţa lor să fie confortabil organizată. Hrană, sex, familie, bani, respect şi cunoaştere: este suma dorinţelor lor, de la început la sfârşit, dar în cadrul vieţii materiale. Asta nu le putem promite.

Toate dorinţele lor vor fi umplute 100% cu condiţia ca ei să se corecteze în mod corect sub îndrumarea noastră. De la primele lecţii practice, chiar de la primele minute în munca noastră cu ei, încep să simtă că există o cheie unică aici. Noi nu îi înşelăm, nu le promitem nimic dincolo de nori, este vorba despre o metodă pur practică.

Prin urmare, înţelepciunea Cabala este gata de aplicat. Dar, pentru a înţelege cum să o folosim într-o manieră practică, este posibil doar sub îndrumarea cabaliştilor, pentru că altfel, nu puteţi crea pe acelaşi plan în care cea mai mare parte a omenirii există, condiţiile pentru două planuri paralele, două niveluri.

Din kab.tv, „Discuţii cu Michael Laitman”, 27.09.2013

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: