Genele spirituale, partea a patra

Se pare ca viata  noastra este construita in baza genelor materiale care determina aparenta si calitatile noastre. Totusi, de fapt, exista o incarcatura spirituala in fiecare dintre noi, ADN-ul spiritual care ne conduce in locul unde ne putem conecta unii cu altii.

ADN-ul spiritual trebuie sa intalneasca, sa se includa in toti ceilalati si sa se conecteze in conformitate cu eforturile noastre. Iar pentru ca noi sa aplicam eforturile potrivite, suntem plasati intr-o realitate imaginara, asa cum este corpul nostru fizic.

Intrebare: Ce inseamna sa ne conectam prin ADN-ul spiritual ?

Raspuns: Ne conectam intr-un singur om, Adam. Aceasta este o conexiune in care fiecare implineste pe celalalt in toate. Simt dorintele tale, le implinesc si exist doar pentru asta, fara a dori ceva pentru mine. Iar tu faci la fel, si la fel fac toti ceilalti.

Intelepciunea Cabalei ne ajuta sa recunoastem ADN-ul nostru spiritual, iar totul exista doar pentru acest scop. Lumea materiala este o iluzie care nu exista in realitate. Ne este oferita in mod special pentru a ne confuza si a ne  directiona spre realizarea ADN-ului spiritual.

Intrebare: Cum difera ADN-ul spiritual de la o persoana la alta ?

Raspuns: ADN-ul spiritual este determinat de locul fiecarei persoane in sistemul general care se numeste Adam Rishon, primul om. Locul determina scopul spiritual al unei persoane, cum trebuie sa-i influenteze pe ceilalti si care trebuie sa fie participarea sa spirituala in corectia generela. Toate acestea ii decid soarta si lumea materiala.

Intrebare: Daca in lumea materiala o persoana ucide o alta, inseamna asta ca ADN-ul sau spiritual a fost defect sau mai rau decat al celorlati ?

Raspuns: Nu putem gandi atat de ambiguu. Sunt o varietate de calcule diferite aici. Dar, daca face rau unei persoane in mod expres, inseamna ca ii este scris in genele spirituale, pentru ca totul vine de deasupra. Lumea noastra este o lume a consecintelor.

ADN-ul material este controlat de ADN-ul spiritual si impinge persoana catre tot felul de actiuni. Tot ceea ce facem este conectat cu ADN-ul spiritual pentru ca totul vine de aici. Genele materiale sunt doar un corp animal care actioneaza la ordinele ADN-ului spiritual.
Spiritualul este lucrul important, iar lumea  materiala ne esta data deoarece suntem separati de sistemul spiritual numit Adam. Prin urmare ni se pare ca existam in mod independent in corpurile noastre. Dar nu exista nicio libertate aici.

ADN-ul spiritual este definitoriu, pentru ca trebuie sa se materializeze, iar ADN-ul material este conceput pentru a ajuta aceasta materializare, precum un magar seveste o persoana. Corpul nostru trebuie sa faca actiuni care sa ajute la dezvoltarea spirituala.

Din emisiunea de pe Kab TV o viata noua

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed