Genele spirituale, partea a cincea

Intrebare: ADN-ul spiritul ma controleaza, determina ce calitati sunt in mine si ce dorinte ma vor trezi in momentul urmator. Cine controleaza ADN-ul spiritual ?

Raspuns: Sistemul general controleaza tot ADN-ul care exista, cat si inceputul si sfarsitul a tot ce exista. La inceputul dezvoltarii suntem cu totii imprastiati din cauza pacatului lui Adam. Iar sfarsitul dezvoltarii se numeste sfarsitul corectiei sistemului. Suntem in procesul in care sistemul trece de la inceput la sfarsit.

Intrebare: Cum ne controleaza sistemul spiritual ? Cum controleaza ADN-ul spiritual genele noastre materiale ?

Raspuns: Cotrolul se face prin sistemul Lumii Infinitului. Suntem incapabili sa intelegem, deoarce este deasupra mintii noastre, deasupra a tot ce ne putem imagina. Este imposibil de explicat; fiecaruia trebuie sa-i fie revelat.

La urma urmei, o persoana normala a lumii noastre nu este capabila sa perceapa nici macar fizica cuantica, care pare destul de simpla cabalistilor. Toate problemele din microcosmos si din macrocosmos sunt peste intelegerea unei persoane din aceasta lume. Asadar nu pot explica modul in care lumea spirituala se imbraca in cea materiala si regleaza tot ceea ce exista.

Pentru a atinge aceasta conexiune trebuie sa existam in ambele lumi simultan. Atunci va deveni evident cum incarcatura spirituala actioneaza in fiecare particula si cum o controleaza.

Asadar, hai sa concluzionam. ADN-ul spiritual este o informatie inregistrata (Reshimo) a sistemului Adam HaRishon si exista in toata lumea. ADN-ul material este o gena biologica, o forma biologica speciala care ajuta persoana pentru a-si  implementa ADN-ul spiritual.

Intelepciunea Cabalei ne invata cum sa atingem conexiunea dintre lumea materiala si cea spirituala : prin credinta deasupra ratiunii, adica ca nu exista nimic in afara Creatorului, iar El este binele care face bine. Indeplinim toate aceste conditii dorind sa ne ridicam deasupra egoismului nostru si sa fim inclusi in ceilalti si, toate acestea, pentru a obtine calitatile in care simtim conexiunea, podul care se intinde intre cele doua lumi.

Din emisiunea de pe Kab TV O viata noua din 12.07.2016

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent: