Genele spirituale, partea întâi

Intrebare: Daca in interiorul fiecarei persoane se gaseste pe langa materialul genetic si AND-ul spiritual, cum ajunge acesta la ea ? Este acest AND, de asemenea, mostenit de la parinti ?

Raspuns: Este foarte dificil de explicat. Putem spune ca genele spirituale nu sunt mostenite, dar  calitatile care faciliteaza trezirea sunt transferate.

Dand nastere unei noi vieti, mama transmite imbracamintea materiala pentru AND-ul spiritual. Desigur, sunt anumite legaturi intre materie si spirit, din moment ce caracteristicile parintilor sunt transmise copilului. Acestea sunt calitati materiale relative, dar acestea nu influenteaza in nici un fel  genele spirituale. La urma urmei, absolut totul este predestinat realizarii AND-ului spiritual.

Lumea materiala nu are nici un sens de una singura, nici un scop in sine : totul este menit doar pentru a atinge realizarea genelor spirituale.

Intrebare: Am patru copii, dar sunt atat de diferiti. Au primit aceleasi gene de la mama si tata, asadar de ce sunt atat de diferiti ?

Raspuns: Pentru ca mama si tata sunt diferiti. Desi sunt oameni, in interior au multe calitati diferite. Iar cel  mai important, de fiecare data cand AND-ul spiritual intra in lume, Reshimo-ul, o face pentru o scop precis.

Prin urmare, de dragul destinului spiritual al copilului, de la mama si de la tata sunt selectate calitatile care nu sunt cele mai dominante, fatis afisate si vizibile cate noi toti, ci sunt selectate cele care sunt cele mai potrivite pentru crestere spirituala a embrionului cu ADN spiritual.

Incarcatura spirituala defineste toate celelate calitati. Daca AND-ul spiritual este conectat intre noi, trebuie sa realizam acesta conexiune. Cu toate acestea, din moment ce nu suntem pregatiti inca pentru asta, suntem plasati intr-o carapace materiala si ni se pare ca avem corpuri materiale, legaturi comune si un anumit fel de ralatii.

Totusi, aceasta este doar realitatea imaginara, menita sa atraga AND-ul spiritual mai aproape de fieacare dintre noi. Aceasta este singura functie a acestei lumi. Iar apoi aceasta dispare.

Intrebare: Inseamna ca orice conexiune cu oamenii de la munca, cu vecinii, cu sotul sau sotia, orice interactiune dintre doua persoane are un scop de a realiza AND-ul spiritual care porneste intregul proces ?

Raspuns: Desigur. Aceasta lume nu are alta functie in afara de lucrul acesta : ne ofera un loc unde sa muncim pentru a ne aduce mai aproape unii de altii in momentul in care nu putem influenta AND-ul nostru spiritual, cat si sa incepem sa lucram cu el direct, precum intr-un laborator.

Din emisiunea de pe Kab TV O viata noua, din 12.07.2016

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent: