Gestionarea stresului, partea 2

În lumea perturbărilor

Comentariu: Oamenii de știință cred că viața de astăzi este plină de situații stresante. O persoană se grăbește la muncă și pe drum lasă copii la grădiniță. Datorită acestui lucru, ei ar putea întârzia la muncă, ceea ce duce la conflicte, ei pot fi concediați și așa mai departe. Cu toate acestea, doar cu între 100 și 200 de ani în urmă, asemenea lucruri nu au existat.

Răspunsul meu: Noi putem să definim stresul pe care o persoană îl experimentează ca o forță de presiune exterioară imensă.

Noi trăim într-o lume a perturbărilor care pun presiune pe o persoană în fiecare secundă. Pe lângă asta, viața noastră este foarte artificială. Anterior, o persoană înțelegea într-un mod natural unde era și ce se întâmpla în jurul ei. Avea o casă și familie, muncea pe câmp, în gradină și așa mai departe.

Astăzi, cu toate acestea, ea este înconjurată de un asemenea câmp imens de surse complet diferite de presiune care îi provoacă nu doar o lipsă a înțelegerii situației, ci o reacție la ea în forma stresului.

De pe KabTV “Gestionarea stresului” 6/25/20

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: