„Ghid pentru masa rotundă” Partea 5

Îndeplinește cea mai înaltă lege a naturii

Întrebare: De regulă, nu recomandăm să li se spună oamenilor despre tine și familia ta în timpul meselor rotunde, mai ales dacă sunt străini. Ar trebui să încerce să se vorbească doar de la nivelul comunității și al unității lor și să nu se intre în nicio poveste. De ce? Informațiile personale nu pot cumva să unească și să crească conexiunea dintre oameni?

Răspuns: Nu cred că este necesar. Nu știu ce întrebări veți rezolva în cercurile voastre, dar vreau să spun că problemele de înțelegere a Lumii Superioare vor fi rezolvate. Combinând dorințele și aspirațiile participanților la masa rotundă, o nouă platformă spirituală va fi creată deasupra lumii noastre pentru a rezolva problemele conexiunii spirituale, deasupra dorințelor și aspirațiilor noastre obișnuite. În acest fel vom ajunge la soluția lor și la revelația Lumii Superioare în sentimentele noastre.

Observație: Dar vorbim despre oameni care nu lucrează acum. Sunt stresați, simt o oarecare incertitudine și au venit la cursul nostru pentru a-și îmbunătăți viața.

Comentariul meu: Atunci trebuie să li se spună că următoarea etapă a dezvoltării societății umane este unirea oamenilor, ceea ce îi va salva de stres și îi va ajuta să meargă pe calea cea bună. În cele din urmă, trebuie să îndeplinim cea mai înaltă lege a naturii – legea conexiunii globale.

După această explicație, va deveni clar pentru ei că ne reunim pentru a organiza ateliere despre conexiune și că vom ajunge treptat la ea.

Din KabTV „Abilități de management” din 09.07.2020

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: