Ghid pentru mesele rotunde, partea 22

Remarcă: Procesul cercurilor construiește relații puternice și rezolvă situațiile de conflict. Promovează deschiderea față de dialog și schimbarea motivației de la exterior ( cum ar fi, sub un bici) la interior acolo unde o persoană înțelege deja de ce ar trebui să facă ceva. Oamenii muncesc cu rădăcina problemei, egoismul lor și nu doar cu problemele exterioare. În plus, cercurile formează o viziune sistematică.

Concluzia: Metoda cercului nu este eficientă doar pentru comunicare, luarea deciziei și rezolvarea conflictului ci este de asemenea baza pentru a crea o societate a viitorului.

Comentariul meu: Sigur. Și noi trebuie să ne îndreptăm spre asta.

Întrebare: Consideri masa rotundă ca singura metodă care va fi folosită de toată lumea sau mai sunt alte metode?

Răspuns: Nu. Cu excepția cercului, nu este nimic. Noi ar trebui să ne străduim să aplicăm această metodologie oriunde este posibil, în toate sferele de activitate unde sunt implicate mai mult de o persoană.

Întrebare: Tu și profesorul tău ați folosit de asemenea această metodă?

Răspuns: Eram doi dintre noi și el s-a gândit că eram un grup.

Întrebare: Deci chiar și două persoane pot munci conform cu metoda cercului?

Răspuns: Da. Așa este spus: Minimul celor mulți este doi”.

Mesele rotunde există pentru a aduce o persoană, un grup de oameni, chiar și întreaga umanitate, la o stare similară cu legea integrală a naturii. Dacă ei se unesc cu adevărat și vor să rezolve o problemă, atunci ei pot veni cât de aproape posibil de soluția corectă sau cel puțin de cea mai mare rezoluție în a rezolva această problemă.

De pe KabTV “Abilități de management” 7/9/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question




"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed