Ghid pentru Team Building, partea 9

Principiile formării unei echipe: responsabilitatea pentru gânduri și acțiuni

Întrebare: A opta regulă: trebuie să fiți responsabili pentru fiecare cuvânt pe care îl spuneți în echipă și să vă amintiți că gândurile și acțiunile noastre afectează întregul grup.

Cu alte cuvinte, frivolitatea dăunează cel mai mult. Ucide toate încercările de a construi conexiunile corecte și interferează cu spiritul de echipă.

Cum poate o persoană să-și controleze gândurile?

Răspuns: Prin pregătire. Nu în momentul în care deja apar gânduri în tine, ci în toate stările anterioare care determină aceste gânduri.

Întrebare: În continuare vor exista conflicte și întreruperi. Ce putem face dacă se întâmplă asta? Ce tipuri de pedepse putem folosi?

Răspuns: Niciuna. În nimic și în niciun fel. Trebuie doar să încurajăm oamenii să se comporte diferit.

Întrebare: Să spunem că o persoană a arătat cumva frivolitate și critică față de alta. Cealaltă persoană a fost jignită. Ce să fac? Echipa este distrusă, nu vorbesc între ei.

Răspuns: Dimpotrivă, trebuie să stăm într-un cerc și să discutăm această problemă. Să o rezolve astfel încât doar să consolideze conexiunile dintre ei. Trebuie să ne uităm la toate aceste excese ca fiind necesare în timpul construirii unei echipe.

Din emisiunea KabTV „Abilități de management” 18/06/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed