Ghidul team building, partea 4

Principiile formării unei echipe: Păstrarea individualității

Comentariu: A treia regulă: o atitudine atentă la personalitatea fiecărui prieten ca nimeni să nu-și piardă individualitatea.

Răspunsul meu: Ar trebui să presupunem că toată lumea face cel mai mare efort în funcție de cât de mult au absorbit cursul nostru și înțeleg importanța lui. Prin urmare, orice face, el face ca rezultat al eforturilor noastre.

În alte cuvinte, eu privesc o persoană ca un mecanism care acționează acum ca rezultat al influenței mele. Și dacă nu acționează corect, ar trebui să atribui acest lucru mie însumi și să spun că asta este greșeala mea.

Întrebare: Pe lângă regulile cercului, care permit unei persoane să se exprime pe ea însăși fără frică de criticism, ce alte exerciții pot fi recomandate pentru a păstra individualitatea unei persoane?

Răspuns: Eu cred că ei ar trebui să vorbească foarte mult între ei până când ei se înțeleg pe ei și pe alții  și până când se obișnuiesc cu faptul că toată lumea are propriul liber arbitru, abilitatea lor de a interacționa cu alții. Prin aceste interacțiuni ei gradual vor începe să învețe despre natura umană și astfel ei vor avea abilitatea să se tolereze unul pe altul.

Întrebare: Ce este interacțiunea lor? Ce altă interacțiune poate fi care să le permită să-și afișeze înclinațiile individuale.

Răspuns: Ei trebuie să se infecteze unul pe altul cu un virus pozitiv. Până la urmă toți care vin la un grup care este angajat în conexiune încep să primească inspirație creativă din el, însemnând cum să se adune împreună chiar mai mult și cum în conexiunea dintre ei să reveleze forța dăruirii reciproce până la forța iubirii.

Întrebare: Pentru mulți ani am lucrat cu grupuri în armată. Când grupurile sunt formate acolo, oamenii trec prin multe stări diferite. Circumstanțele exterioare provoacă schimbări foarte puternice în ei. Ei se ajută unul pe altul, trec prin activități fizice variate și crează un fel de relație între ei și așa mai departe.

Ce se va întâmpla aici? De unde vor veni toate aceste exerciții?

Răspuns: În măsura în care dăm oamenilor diferite sarcini va fi tensiune în echipă și ei vor simți în ce măsură acest lucru este realizabil sau nu.

Fiecare persoană va avea anumite funcții în grup, însă oamenii trebuie să se schimbe periodic: cineva este responsabil cu printarea materialelor de studiu, cineva pentru întâlnirile fizice și cineva pentru pregătirea cafelei și așa mai departe. Ei trebuie să se servească pe ei înșiși.

Individualitatea fiecărei persoane poate fi manifestată în faptul că ea încearcă să învestească pe cât de mult posibil în grup, în conexiunea lui. În măsura în care el investește în grup, îl împinge la unitate, el are oportunitatea să vină împreună cu el la revelația Creatorului.

Întrebare: În orice echipă este o persoană responsabilă pentru ridicarea motivării. Ar trebui să fie o persoană sau ar trebui ca toată lumea să fie responsabilă pentru spiritul echipei?

Răspuns: Cel puțin o persoană ar trebui să fie de serviciu pentru asemenea scopuri.

De pe KabTV “Abilitați de management” 6/18/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: