Ghidul pentru Team Building, partea 10

Principiile de formare a unei echipe: Menținerea spiritului echipei

Întrebare: A noua regulă: menținerea spiritului echipei.

În timpul întâlnirilor noi trebuie să ne ridicăm deasupra sentimentelor noastre și să interacționăm cu membrii echipei indiferent de stare noastră adevărată, adică să jucăm starea la care vrem să ajungem. Joaca unei stări mai perfecte atrage forțele asupra noastră care ne schimbă.

Ce sunt aceste forțe? Cum putem să jucăm artificial aceste stări?

Răspuns: Este necesar să subliniem asemenea condiții și exerciții pentru a provoca aceste stări și să încercăm să le analizăm mai tărziu. Aceasta este o practică psihologică de grup.

Întrebare: Principiul “obișnuința devine a doua natură” poate intra în acțiune aici? Faptul că noi începem artificial să cultivam aceste stări și să ne ridicăm deasupra sentimentelor și resentimentelor noastre poate deveni obișnuință?

Răspuns: Obiceiul este bun atunci când sunt perturbări care sunt pe aceleași nivele, în aceleași condiții. Cu toate acestea, dacă sunt interferențe în creștere și cu alte condiții, atunci obiceiul nu va ajuta mult. Aici ai nevoie de influența echipei, a mediului.

Întrebare: Metoda în sine este cuprinsă din modelarea conexiunilor corecte, descrierea lor și încercarea de a ajunge la aceste conexiuni prin aceleași mijloace?

Răspuns: Da. Cu toate acestea, noi trebuie să înțelegem că într-o asemenea echipă noi creștem constant și constant generăm nivele noi de interacțiune integrală. Prin urmare, nu este o treabă mecanică.

Întrebare: A zecea regulă: stabilește un cadru de comportament, un sistem de control și încurajează controlul de sine.

În prima etapă, controlul ar trebui să fie furnizat de către integrator, sau noi ar trebui să alegem indivizi responsabili din echipă în sine și apoi să îi schimbăm constant astfel încât nu va fi niciun detest pentru ei de la ceilalți?

Răspuns: Eu cred că este mai bine din echipă în sine. Echipa trebuie să schimbe constant rolurile între membrii săi. Apoi toată lumea vă înțelege ce li se cere lor și altora. Și instructorul stă în afara echipei și vede cum lucrează ei.

De pe KabTV “Abilitați de management” 6/18/20

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed