Ghiduri tarzii

Intrebare: Cum explicam maselor viziunea noastra despre criza si cum facem distributia corecta? In fond, ei privesc asta ca pe o utopie.

Raspuns: Nu trebuie sa asteptam prea mult. Oamenii care inteleg economia si situatia internationala sunt profund ingrijorati cu privire la ceea ce se intampla. Ei tremura in sinea lor la vederea lucrurilor care au loc. Daca o persoana obisnuita se vede intr-o situatie similara, asta ii va schimba modul in care gandeste.

Ne apropiem de a starea fara speranta. Doua crize, economica si ecologica, ne prind in capcana. In acest sens, guvernarea superioara nu ne lasa fara  libertatea de a alege. O persoana cu punctul in inima este adusa prin suferinta la intelepciunea Cabalei, si doar atunci aceasta poate incepe sa aleaga. Pe de alta parte, masele sunt intotdeauna conduse de dezastre.

Si de aceea totul depinde de voi. De indata ce incepeti sa realizati ce va este incredintat,  dezastrele se vor razbuna, si noi vom incepe sa ajungem la echilibru cu Natura. Si apoi ecologia va va surprinde placut deoarece veti revela noi forte in Natura.

In mod natural, noi dorim sa aceleram procesul. Si eu sunt optimist fata de acest lucru pentru ca vad in fiecare zi cum specilalistii in domeniul economic si financiar descriu situatia intr-un mod mult mai armonios.

Noi suntem aceia care suntem in urma ratei de dezvoltare, aceia care trebuie sa diseminam mesajul unitatii in intreaga lume. Si suntem cu mult in urma. Asta ma sperie.

Din partea 5  Lectia Zilnica de Cabala 10/6/2011, “Pacea in Lume”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed