Grăbeşte-te să te trezeşti înainte de zori

Întrebare: Care este diferenţa dintre „Eu trezesc zorile” si ” Zorile mă trezesc”?

Răspuns: „Zorile ma trezesc” înseamnă că am fost trezit de Sus. Se pot face mai multe incercari, dar ele vor fi întrerupte dacă sunt incapabil sa fac un efort ca sa ma trezesc.

Ar putea să fie mai multe încercări de a mă trezi în această viaţă, sau aş putea fi lăsat în pace până la sfârşitul acestei reîncarnari şi voi continua să trăiesc ca toţi ceilalţi, mergand cu fluxul vieţii.

Dacă, totuşi, „eu trezesc zorile,” atunci grăbesc timpul (Achishena). Este important pentru mine să trezesc şi să accelerez timpul, astfel fiecare moment al vieţii devine pretios pentru mine şi lucrez într-adevăr din greu ca să fiu sigur că nu-l irosesc sau il iau ca atare. Aceasta este ceea ce înseamnă să „trezesc zorile.”

Intreaga muncă a omului constă în „trezirea zorilor” şi nu contează ceea ce primeşte din asta. Ar putea avea nevoie sa menţina trezirea zorilor pentru o lungă perioadă de timp până când va vedea un fel de răspuns.

Este important să înţelegem că omul lucrează întotdeauna cu vasul lui, dorinţa, şi că Lumina superioară este în stare de repaus absolut. Şi dacă ai făcut o mulţime de efort pentru a trezi zorile şi nu ai primit încă nimic, acest lucru nu înseamnă că există o lipsă a Luminii. Există o lipsă de efort în descoperirea Luminii, care este în interiorul acestuia.

Aşteaptăm o recompensă ca şi cum am fi plătit într-un loc şi dorim să primim în altul. Lucrez cu revelaţia actuala, care este chiar aici în faţa mea, şi tot ce am nevoie să fac este s-o dezvălui din ce in ce mai mult în acelaşi loc.

Deci, nu am pe cine invinui pentru lipsa mea de succes în aşteptarea zorilor; totul depinde doar de efortul meu. Şi dacă nu am reuşit încă să trezesc zorile, atunci nu am făcut încă suficient efort. Pentru că dacă as fi făcut destul efort, le-as fi gasit cu siguranta : S-ar fi trezit.

Din partea 1 a Lecţiei zilnice de Cabala 25/01/12, Shamati # 175

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: