Grupul este un far care ne conduce înainte

934Întrebare: Practic, nu îi văd pe ceilalți așa cum sunt. Cu un sistem general de astfel de haos de percepţie a realității, de ce ar trebui să ne agățăm? Cu siguranță trebuie să existe un fel de far care să ne ghideze înainte. Pe ce ar trebui să mă concentrez pentru a merge pe calea corectă?

Răspuns: Ai un grup pentru asta. Acesta este motivul pentru care umanitatea ne este dată într-o formă atât de destrămată. Este astfel încât să îmi pot corecta egoismul în mod clar, cu adevărat, nu egoismul corporal ci egoismul spiritual; să mă pun în astfel de stări în care atrag energia spirituală care face corectări asupra mea.

Întrebare: De ce majoritatea oamenilor au sentimentul că grupul și prietenii sunt oricum cu un ordin de mărime mai mari decât ei înşişi, că sunt mai adunați și mai conectați?

Răspuns: Pentru că chiar așa este. Aceasta nu este o reprezentare distorsionată, ci corectă. Un grup de cabaliști care încearcă să se unească este întotdeauna mai aproape de spiritualitate decât o singură persoană.

KabTV “Am primit un apel. În cine să crezi?” 11/26/13

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed