Grupul spiritual şi toată omenirea

Acum suntem într-o stare in care întregul nostru grup iese din Egipt şi întreaga umanitate il urmeaza. Trebuie să realizam ieşirea grupului nostru din egoism. După ce vom reuşi să facem asta, întreaga omenire va veni automat după noi.

Omenirea va simţi că nimeni altcineva nu are vreo metoda de salvare. Oamenii vor simţi că nu mai pot exista dacă nu ne urmeaza.

În fiecare zi, acest lucru se va manifesta mai mult şi mai mult. Oamenii vor începe să descopere că lumea este de fapt goala, că nu are nicio idee. Asta este interesant: Lumea a fost întotdeauna plina de idei diferite: socialiste, comuniste, politice, ştiinţifice, şi aşa mai departe. Iar astăzi, totul treptat dispare.

Şi vom începe să ne dezvoltam impotriva fundalului acestei imagini. Grupul spiritual va radia puterea, metoda şi scopul- absolut totul! Nimeni altcineva nu va avea asa ceva.

Cu toate acestea, din cauza lipsei de putere, din cauza incertitudinii, mai multe forţe reacţionare se vor trezi şi tot felul de crize, conflicte, şi, eventual, vor apărea războaie .

Dar aceasta depinde de cât de repede ne ridicam si cat de repede vom reuşi în diseminare, astfel incat toată lumea sa vada că există o metodă precisă de salvare şi că nu este irealizabila. Oricum, nu există nici o altă alegere – trebuie să fim în conformitate cu această forţă veşnică a naturii, care este gata să ne ajute doar dacă vom lucra în armonie cu ea.

Dintr-un program de televiziune „Bazele Societăţii Integrale ” 1/4/2012

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: