Gustul Ieșirii Din Lumea Noastră

Intrebare: Unii oameni sunt mai sensibili la anumite acțiuni, iar altii sunt mai puțin sensibili. Cum recomanzi sa lucram cu declarația de garantare reciprocă, astfel încât aceasta sa fie imprimata pe inima tuturor, astfel încât toată lumea sa trăiasca prin acest document și împreună  sa aderam la aceasta?

Raspuns: Adevarul este că acest lucru este imposibil de facut tot timpul. Dar chiar și o influență sub forma unui simplu impuls asupra unei persoane,face ca atunci când creați această posibilitate , persoana sa se ridice în mod inevitabil mai sus de egoismul său, în măsura în care începe să primească de la tine un sentiment de securitate, de lipsa a oricăror probleme și griji, si împinge persoana afara din lumea noastră. La urma urmei, simțim întreaga lume într-o grija si anxietate constantă, deoarece ego-ul nostru ne obligă să gândim și să acționam în acest fel.

De aceea, chiar și o influență spontana, care creează un sentiment de garantare reciprocă într-o persoană, chiar și pentru o perioadă scurtă de timp, treptat, cultivă în el o directie prin care se ridica mai presus de el insusi, si el chiar incepe sa caute ca acest lucru sa devina permanent. Astfel, devine un mijloc al progresului noastru.

Sper, ca rezultat al eforturilor noastre de la congresul din deșert, ca vom ajunge cel puțin la acest mod specific de a da drumul lumii noastre. Atunci oamenii vor simti gustul ieșirii din lumea noastră, și ei vor începe să acționeze într-un mod mult mai orientat catre scop.

Întrebare: Cum pot folosi acest lucru la lecțiile de dimineață, la atelierele de lucru, la întâlnirile cu prietenii, și la mesele comune, pentru a ma pregăti pentru congres?

Raspuns: Trebuie să acționezi în aceeași direcție: faci constant aceste exerciții, în speranța că prin aspirația ta, prin efortulul tau interior, vei influența prietenii ca să simtă îngrijorarea ta pentru ei și sa scape de egoismul lor. La urma urmei, nu există absolut nici o nevoie să aștepti un eveniment special, poti sa actionezi astfel in fiecare zi și în fiecare oră, iar în final vom reuși.

 

Din Lecția virtuală12/30/12

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: