Haideți să ne îmbrățișăm!

Întrebare: În 21 ianuarie, la Tel Aviv, am sărbătorit Ziua Națională a Îmbrățișărilor alături de mulți alții în lume, o zi a îmbrățișării în întreagă lume, care a început în America acum 30 de ani.

Se spune că 10 secunde de îmbrățișare pe zi scade presiunea sângelui și alină stresul, etc. Ar putea fi asta soluția pentru toate problemele?

Răspuns: Ar putea fi, dar numai dacă ne hotărâm să ne îmbrățișăm mai mult de o singură data pe an, fără un motiv, dar cu intenția de a face lumea un loc mai bun, cu toții, în fiecare colț al lumii.

Dacă ar fi făcută publicitate constant în toată media și dacă ar fi organizații majore care să ne încurajeze să facem asta, pentru că altfel totul este vrednic de dispreț și gol, apoi ar fi posibilă simțirea forței superioare în dorință lumii.

Nu există nicio îndoială că lumea superioară ne-ar fi revelata direct proporțional cu îmbrățișările tuturor și zâmbetul care celălalt.

Am avea acces direct la cea mai bună existența, pe cele mai înalte nivele și răul din lume ar dispărea. Dar asta ar fi așa doar dacă ne-am gândi în mod constant la asta și dacă am tânji pentru o conexiune internă între noi.

Îmbrățișările sunt o acțiune externă care trebuie combinată cu o intenție de a transformă lumea în mai bine. Atunci totul s-ar rezolvă de la sine și am avea succes.

Din emisiunea de pe Kab TV “Ştiri cu Michael Laitman” din 22.01.2016

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed