Harta genetica a umanității, partea 3

Întrebare: ADN-ul spiritual afectează viața noastră la fel ca materia ?

Răspuns: Dacă ADN-ul spiritual este revelat într-o persoană, în timpul unuia dintre ciclurile de viață, ea îi afectează în mod definitiv destinul. O persoană începe să descopere această genă spirituală. După aceea, această dorință, care a fost descoperita în el acum, dorința de realizare spirituală, noul obiectiv care depășește această viață materială, cu siguranță schimbă totul.

Întrebare: Este cunoscut din genetica că sunt inpregnate in ADN calitațile înnăscute care definesc dezvoltarea unui copil. Exista si alte gene intr-un om ?

Răspuns: Da, există, de asemenea, un ADN spiritual. Gena spirituală, Reshimo, este o încărcătură informațională, care este inclusă în fiecare persoană sau, mai degrabă, în dorința lui sau a ei și definește în ce formă această dorință se va dezvolta.

Întrebare: Este această informație înregistrată într-o persoană de la naștere ?

Răspuns: Chiar și înainte de asta. La urma urmei, în cazul în care o picătură de material seminal începe să se dezvolte, înseamnă că exista informații spirituale care cauzează această evoluție. Exact această informație conduce un bărbat și o femeie la copulație, inoculează în ei dorința de a avea un copil sau aranjează o sarcină neplanificată pentru ei.

Există un sistem spiritual care determină modul în care fiecare dorință inclusă în el trebuie să se dezvolte. Dorintele sunt conectate într-o singură rețea, care este necesară pentru a realiza o stare dată numită corecție finală. Această rețea este formata din mai multe dorințe care aparțin tuturor oamenilor din lume.

Această rețea avansează în dezvoltarea ei tot timpul. Pe baza acesteia, se decide ce se va întâmpla cu fiecare dorință separată în acest moment, dacă să o lase fără punere în aplicare în această lume sau să o pună în aplicare ca persoană, bărbat sau femeie și sub ce formă.

Se dovedește că sistemul spiritual determină forma vieții noastre materiale pe acest pământ, bazat pe necesitatea de a ajunge la sfârșitul corecției sale într-o formă perfectă.

Din emisiunea de pe KabTV  „O viață nouă” 7/12/16

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent: