Harta genetica a umanității, partea 4

Este posibilă decodarea genelor spirituale ?

Întrebare: Sistemul spiritual include în sine dorințele tuturor oamenilor care au fost realizate vreodată sau vor fi realizate ? Aceasta înseamnă că fiecare dorință care apare în mine vine de la acest sistem spiritual care definește ce vreau în acest moment ? Controlează el întreaga noastră viață ?

Raspuns: Sistemul spiritual controlează întreaga noastră viață sută la sută.

Intrebare: Exista un ADN spiritual în fiecare persoană ?

Răspuns: Desigur, altfel nu ar fi ADN-ul material. ADN-ul spiritual mă conecteaza la sistemul spiritual.

Întrebare: Ne conduce ca prin telecomanda ?

Răspuns: Nu, nu este departe, existăm chiar în cadrul acestui sistem. Nu este într-un alt loc, ci între noi și interiorul nostru, ne conectează unul cu celălalt. Nu exista concepte de timp, mișcare, spațiu sau distanță în spiritualitate.

Întrebare: Este posibil să se citească ADN-ul spiritual asa cum geneticienii decodeaza genomul material ? Ce informații sunt înregistrate acolo ?

Răspuns: Întreaga cale de care am nevoie pentru a trece de la acest moment pana la corecția mea finală se înregistrează acolo. Corecția finală este o stare în care toată lumea este conectata dincolo de egoism într-o singură dorință, care se numește om, Adam.

ADN-urile noastre spirituale sunt un singur sistem și se influențează reciproc. Prin urmare, în această lume intră variate relații care ne sunt necunoscute si ADN-ul spiritual le dicteaza.

În sistemul corectat toate dorințele sunt conectate, astfel încât fiecare dintre ele le completează pe toate celelalte. Este vorba despre dorințe, nu despre corpuri. Organismul va muri mai devreme sau mai târziu  și ce ? Iar dorințele noastre se conecteaza într-un singur sistem, numit Adam.

Întrebare: Și  dorința unei persoane moare ?

Răspuns: Nu. Dorința este o forță și o forță nu moare. Ea continuă să se reîncarneze în diferite organisme.

Întrebare: Ce este mai important și conduce, ADN-ul material sau spiritual ?

Răspuns: ADN-ul spiritual controleaza totul, inclusiv ADN-ul material.

Din emisiunea de pe KabTV  „O viață nouă” 7/12/16

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"" Comentarii RSS Feed