Harta genetica a umanitatii, partea întâi

Întrebare: Testarea genetica permite unei persoane sa afle mai multe despre probabilitatea cuiva de a avea anumite boli ereditare și eficacitatea diferitelor tratamente, descendența lui sau a ei, precum și migrația strămoșilor indepartati. Harta genetică a unei persoane poate dezvălui toate astea. Ce poate spune Cabala dincolo de genetica, dincolo de genele fizice ?

Raspuns: Omenirea a venit din Babilonul antic, care a fost casa multor națiuni mici. De acolo s-au răspândit în direcții diferite, pe întregul glob. Inițial, ei aveau o cultură și o limbă comună, o abordare mai mult sau mai puțin asemănătoare privind viața și familia. Cu toate acestea, din moment ce fiecare națiune s-a stabilit la locul ei, natura terenului, forța care acționează acolo, precum și condițiile de mediu au început să le influențeze.

Fiecare națiune a primit o influență diferită și, prin urmare, a dobândit culoarea și caracterul ei, în funcție de locul în care s-a stabilit, în Anglia, Europa, Africa sau în Estul Indiei, China și Japonia.

Locul a făcut o persoană diferită de alte persoane stabilite în alte locuri. Iar acei oameni care locuiesc în apropiere sunt de obicei similari.

Noi toți am venit din vechiul Babilon, toți oamenii din lume. Cred că deja s-a descoperit că există o legătură între America de Sud și America de Nord, Europa și Africa. In sens spiritual, suntem toți urmașii lui Adam și al Evei și, în sens material, ne tragem dintr-un anumit tip de maimuțe care s-au dezvoltat și s-au răspândit în întreaga lume.

Spre deosebire de maimute, oamenii au demonstrat o abilitate specială de a se dezvolta. Maimuțele nu se schimbă de la o generație la alta, dar oamenii s-au schimbat enorm.

Noi vedem cât de mult fiecare generație următoare diferă de cea anterioară, ca și cum acestea ar fi realizate dintr-un material diferit. Generația modernă are o atitudine diferită față de viață, familie, copii, precum și fata de toate necesitățile de bază ale vietii. Toate acestea se schimbă din generație în generație.

Familia nu este la fel cum obisnuia sa fie. Relațiile dintre un bărbat și o femeie, dintre părinți și copii, conceptul de acasă, felul de a gati s-au schimbat, mai ales în zilele noastre.

Prin urmare, nu cred că ar trebui să fim surprinși de rezultatele analizei genetice. Toti strămoșii englezilor trăiesc în Anglia ? în urmă cu două până la trei mii de ani, întreaga Europă era locuita de barbari.

Cultura a început să se răspândească din vechiul Babilon la Marea Mediterană, iar apoi din Grecia antică și Roma în Europa. Oamenii au fost deja amestecati când au părăsit Babilonul antic. Ne uităm la o persoană și spunem că el este pe un sfert indian, un sfert finlandez și jumătate francez. Dar aceasta este doar ceea ce vedem și, de fapt, toate aceste gene au fost deja amestecate în el, când oamenii au parasit Babilonul.

Întrebare: Cum sunt aceste trăsături trecute din generație în generație ? Cum sunt transmise ?

Răspuns: Proprietățile sunt transmise prin Reshimot, adică, gene informaționale. Acest bit de informație închisă în interiorul materialului seminal conferă imaginea internă și externă în curs de dezvoltare în cadrul unei persoane. Părinții nu sunt doar un incubator în care sunt eclozate ouă. Există o conexiune internă mult mai profundă între părinți și copii, care se transmite de la tată la fiu.

Din emisiunea de pe KabTV  „O viață nouă” 7/12/16

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: