Hitler, Stalin, Ahmadinejad…

Intrebare: Ce este grupul? Este un fel de idee, oameni, sau altceva? De ce este atat de dificil sa ma unesc cu persoane care nu sunt ca mine?

Raspuns: Fiecare persoana din lume este conectata prin sufletul sau cu celelalte suflete. Trebuie sa intrati in acest sistem de suflete interconectate asa cum faceti scufundari pe fundul oceanului. Si acolo veti descoperi reteaua de conexiuni care leaga oamenii.

Toti fac parte din aceasta retea: Hitler, Stalin, Ahmadinejad, Moses, Abraham, si voi. Toti oamenii pe care ii cunoasteti dupa forma lor exterioara, precum si cei pe care ii cunoasteti la un nivel profund, toti sunt interconectati in cel mai bun mod posibil.

In lumea exterioara, fiecare din ei indeplineste un rol precis cu scopul de a-i trezi pe ceilalti pentru a se alipi acestei retele, sa se scufunde in ea, si pentru a se gasi pe ei insisi acolo, in legatura cu ceilalti prin inima si suflet. Grupul este unificarea interioara a sufletelor. Si aici trebuie sa va includeti pe voi insiva impreuna cu restul.

Desigur, in ce priveste grupul, ma refer in primul rand la aceia care invata cu noi. Insa daca intrati in aceasta conexiune, veti vedea ca aceasta retea ii uneste pe toti, chiar si pe cei mai mari dusmani.

Trebuie sa intelegem ca aceasta carapace externa in care existam in aceasta lume ne este data astfel incat sa ne constrangem unii pe altii sa indeplinim aceasta munca interioara. Acest intreg joc este necesar pentru voi pentru ca astfel Creatorul, forta care ne conecteaza pe plan intern, sa ni se reveleze de asemenea in manifestarea sa exterioara.

In interior, aceasta conexiune este mentinuta de El, insa la exterior este treaba noastra sa facem asta! Si daca reusiti sa stergeti prapastia dintre interior si exterior, aceasta va fi corectia voastra completa.

Din Lectia Zilnica de Cabala 3/25/2011, Scrierile lui Rabash

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: