Hollywood-ul schimbă regulile

Comentariu: Academia americană de film a decis că, începând din 2025, filmele care sunt nominalizate la Oscar în categoria celui mai bun film, vor trebui să îndeplinească anumite cerințe cu privire la rasă, etnie și sex.

Academia a stabilit patru standarde, dintre care unul este că personajele principale vor trebui să fie reprezentanți ai unui grup etnic sau al unui grup minoritar, iar 30% din toți actorii din rolurile secundare și din alte roluri trebuie să fie, de asemenea, din aceeași categorie. Mai mult, membrii aceleiași categorii trebuie să fie și membri ai conducerii și așa mai departe și numai filmele care vor îndeplini aceste criterii vor fi eligibile pentru un Oscar.

Răspunsul meu: Și dacă echipajul din film este așa, de la vârful Academiei până la portar, atunci filmul nu va funcționa? Dacă toți sunt jucați de afro-americani, asiatici și un nefericit om alb care mătură podeaua, va eșua?

Întrebare: Se pare că un astfel de film nu va îndeplini criteriile, deoarece nu îndeplinește cerințele. Cum te raportezi la astfel de lucruri?

Răspuns: Este o nebunie.

Întrebare:: În funcție de ce ipoteze ar trebui să lucreze membrii academiei? Astăzi ei afirmă că toată lumea ar trebui să fie văzută și că nimeni nu ar trebui uitat.

Răspuns: Nu, trebuie să cerem ca regizorii și producătorii de filme să realizeze filme realiste bune, care să sensibilizeze oamenii. Nu ar trebui să aleagă actorii… că sunt albi, negri, roșii etc.

Ar trebui să existe astfel de filme încât nici măcar să nu observăm culoarea pielii actorilor. Lumea filmelor ar trebui să fie o lume care să nu țină seama de culoarea pielii unei persoane sau să aleagă un actor nu în funcție de culoarea pielii sale, nu ca acesta să fie principalul lucru, ci pentru că acest actor poate juca mai bine rolul. Nu ar trebui să vorbiți mai întâi despre culoarea pielii. Te raportezi la nivelul său spiritual sau la nivelul prestării sale.

Dacă acesta este cazul, va exista regresie și directorii vor începe cu siguranță să concureze între ei.

Comentariu: Producătorii vor îndeplini cu siguranță aceste criterii pentru a primi subvenții, astfel încât filmul să aibă succes la Oscar.

Răspunsul meu: Când se aplică la Academie, nu ar trebui să am un anumit număr de actori albi și un anumit număr de actori negri, și un anumit număr de roșcaţi și așa mai departe.

Întrebare:: Deci, ce principii ar trebui respectate, ca un film să poată câștiga Oscarul?

Răspuns: Aș da un Oscar de exemplu, doar la un an după lansarea filmului, și apoi aș avea un vot global, întrucât o astfel de formă de artă ar trebui înțeleasă de toată lumea.

Întrebare:: Ar trebui să existe anumite reguli cu privire la filmul care poate câștiga un Oscar? Ce ar trebui să fie special la asta?

Răspuns: Nu ar trebui să conducă o persoană să facă un act de violență ca urmare a vizionării acestui film.

Î Întrebare:: Vrei să spui că nu ar trebui să existe violență în filme?

Răspuns: Poate că ar trebui să existe, deoarece poate fi exact opusul, atunci când o persoană vede acte de violență, poate simți respingere faţă de aceasta. Dar doar ca să nu conducă o persoană la astfel de acțiuni.

Întrebare:: Ce mesaj ar trebui să transmită un film?

Răspuns: Ar trebui să transmită doar un mesaj uman.

Întrebare:: Ce vrei să spui prin asta?

Răspuns: Un film care cheamă la conexiune între oameni, unde toată lumea este egală, şi se ridică deasupra oricăror diferențe și, de asemenea, împotriva oricărui punct de vedere rasist.

Vrem să existe ordine? Avem nevoie de educație, iar Hollywoodul nu este educație.

Din KabTV “Ştiri cu Dr. Michael Laitman” 9/14/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: