Hrănindu-ne cu Lumina Superioară

528.03Întrebare: Cum ajută pe om implicarea în procesele interne ale grupului să-și accelereze progresul și chiar poate, să treacă prin stări spirituale mai nedureroase?

Răspuns: Când cineva ste angajat în materiale care vorbesc despre următorul nivel al lumii, atunci de acolo, de la acel nivel, lumina înconjurătoare strălucește asupra lui. Primește o mică sarcină.

Fiind angajat în conexiune cu prietenii săi, el pregătește condițiile pentru influența acelei lumini înconjurătoare asupra lui. Cel mai important lucru este să lucrezi cu lumină, adică cu următorul tău nivel. În măsura în care aspiri la ea în studiu, în conexiune cu prietenii, în difuzarea ei, în inspirație, în exaltarea ei, de acolo lumina superioară îi luminează calitatea dăruirii care domnește la acel nivel.

În această calitate a dăruirii omul începe să se ridice deasupra virtuților pe care le are în acest moment. Acesta este principiul ascensiunii spirituale – de a atrage calitatea nivelului superior, strălucirea luminii superioare.

Întrebare: Ce se întâmplă dacă omul nu se poate găsi în acest sistem?

Răspuns: Părăsește această metodă și nimeni nu știe când se va întoarce. I se va da din nou aceeași trezire, doar că condițiile exterioare vor fi mult mai rele, cu probleme, războaie și suferințe care îl vor ajuta să depășească diferența dintre etapa pe care se află și următoarea, adică între calitatea egoistă de astăzi și următoarea, viitoare, una altruistă.

Întrebare: Unii dintre noi au experimentat deja această separare? am venit și am plecat în mod repetat de la această metodă?

Răspuns: Nu știu, poate. Într-o zi vei ști, deși nu contează. Care este diferența, pentru că atunci când omul este în această metodă, este cufundat în ea. Dacă merge înainte, atunci merge; daca nu, atunci nu. Încă nu-l convinge dacă era deja în ea sau nu. Este ca și cum ar fi renăscut de fiecare dată.

KabTV “Am primit un apel. Șapte ani de abundență și cei șapte ani de foamete” 4/15/14

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: