Identificați-vă cu întreaga lume

254.02Întrebare: Aveți o autoidentificare?

Răspuns: Nu, încerc să fiu o mașină, un robot, adică să-mi direcționez toate dorințele, gândurile și scopurile cât mai mult posibil, astfel încât să funcționeze de dragul dorințelor de corectare ale altora.

Comentariu: Dar în același timp pentru o lungă perioadă de timp aţi fost un egoist destul de mare care s-a dezvoltat de-a lungul vieții.

Răspunsul meu: Acum sunt un egoist și mai mare, sincer vorbind.

Întrebare: Dar totuși, toată viața dvs. v-aţi identificat într-un fel ca Michael Laitman. Nu puteaţi deveni așa imediat, nu-i așa?

Răspuns: Nu, desigur că nu! Așa ceva se întâmplă după douăzeci de ani.

M-am familiarizat cu Cabala în 1976 și de atunci practic nu m-am desprins de ea. Am făcut tot ce era necesar pentru a mă întreține, dar în general, am acționat în toate doar pentru a găsi un profesor, a învăța și a mă dezvolta mai departe. Aceasta este o mișcare din interior.

Întrebare: În ce moment ați început să vă identificați cu întreaga lume?

Răspuns: La începutul anilor 80 am vorbit cu Rabash despre faptul că, așa cum a scris Baal HaSulam, lumea din 1995 va fi complet diferită. Înainte de asta, i-am vorbit despre visul lui Baal HaSulam de a crea o comună, ceva în care oamenii să lucreze împreună, să-şi asigure existenţa și să se angajeze în Cabala și cel mai important, în munca internă între ei. Am vorbit puțin despre aceste subiecte, dar totul a fost fantezie, utopie.

Apoi, lumea a început cu adevărat să se schimbe foarte dramatic, mai ales după ce Rabash a murit. A părăsit această lume, iar lumea a devenit complet diferită. Nu pentru mine; Am avut în continuare același contact spiritual cu el, unul și mai puternic.

Întrebare: Cum este posibil să spunem că moare un Cabalist și lumea să se schimbe dramatic?

Răspuns: Prezența unui Cabalist la nivel fizic înseamnă mult. Deși energia spirituală nu are nimic de-a face cu tot felul de obiecte din lumea noastră, este totuși de mare importanță.

KabTV “Am primit un apel. Cum moare un Cabalist?” 11/16/13

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: