Ierarhia sufletelor

962.3Întrebare: Baal HaSulam s-a simțit dependent de studenții săi?

Răspuns: Baal HaSulam este cel mai mare suflet, care a absorbit toată Cabala anterioară și ne-a explicat-o. Acesta este un scop special al unui suflet special.

Nu putem privi în sus la el, dar nu pentru că nu trebuie să explodăm înainte, ci pentru că noi și el suntem tipuri diferite de suflete. Trebuie să ne îmbunătățim, iar el ne-a oferit o metodă de corectare și lucrează cu noi și acum.

Douăzeci de generații de cabaliști, de la Adam până la Avraam, generațiile de la Avraam până la Rabbi Shimon, de la Rabbi Shimon până la Ari și de la Ari până la Baal HaSulam și Rabash lucrează împreună cu noi și ne aduc lumină.

Și deja o primim și încercăm să o implementăm pentru corectarea noastră. Suntem suflete complet diferite.

Întrebare: Asta nu înseamnă că sufletele lor sunt mai bune, iar cele actuale sunt mai rele?

Răspuns: Nu există suflete mai bune sau mai rele în nici un fel și în nimic. Există pur și simplu un scop bazat pe structura sufletului comun.

Sunt suflete care se ridică primele. Ele sunt numite strămoși, părinți și profesori și se termină cu Rabaș.

Din generația noastră încoace, există suflete care realizează ce am primit de la ei. Desigur, continuăm să dezvoltăm această tehnică în noi înșine și să urmăm o mulțime de surse diverse și stiluri de informații. Dar în cele din urmă, aceasta este realizarea a ceea ce ne-au dat cabaliştii anteriori.

KabTV „Am primit un apel. Rolul cabalistului” 6/3/11

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: